Region

Svet

Beosong 2013: Izabrano 5 finalista! Ko će otići na Eurosong?

Večeras je održano prvo veče festivala "Beosong", a od 15 polufinalista najviše glasova publike osvojili su Saša Janković, "Skys", Dušan Svilar, Marija Mihajlović i "Moje 3".

Beosong 2013: Izabrano 5 finalista! Ko će otići na Eurosong?



Za prolazak u finale takmičilo se 15 kompozicija i izvođača, od kojih je SMS glasovima publike odlučeno kojih 5 će biti potencijalni predstavnici Srbije na predstojećem Eurosongu u Malmeu u Švedskoj.

Takmičare i publiku je kroz live prenos vodila Maja Nikolić, dok su za dobru atmosferu i onaj nezvanični deo uz ćaskanje sa takmičarima u bekstejdžu bili zaduženi Gorica Nešović i Dragan Ilić.

Polufinalno veče Beosonga održano je u studiju Radio-televizije Srbije, a uz skromne koreografske nastupe predstavili su se: "Moje 3", Igor Terzija, Maja Nikolić, grupa "Kal", Nenad Milosavljević, Saška Janković, Dušan Zrnić, Maja Odžaklijevska, Dušan Svilar, grupa "Skys", Ksenija Kočetova, Marija Mihajlović, Aleksandra Dabić, Kristina Savić i Žarko Stepanov. Revijalni deo upotpunili su takmičari i pobednica nedavno završenog serijala "Ja imam talenat" Katarina Kovačević.

Odlukom publike u finale su prošli Saška Janković sa pesmom "Duga u tvojim očima", grupa Skys i pesma "Magija", Dušan Svilar i numera "Spas", Marija Mihajlović i pesma "Halo" i Mirna, Nevena i Sara kao "Moje 3" sa pesmom "Ljubav je svuda", a nastupiće upravo ovim redosledom.

Ovih petoro takmičara boriće se sutra u finalnoj večeri "Beosonga", kada će biti odabran predstavnik Srbije za Pesmu Evrovizije 2013. Pratite naš portal.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus


>