Region

Svet

Slađanu Delibašić saslušali u policiji!

Bivši dečko Slađane Delibašić već par dana joj nesvesno zagorčava život!

Slađanu Delibašić saslušali u policiji!



Tačnije, Slađa je zbog svog dugogodišnjeg bivšeg dečka, Igora Matića, bila u policiji na informativnom razgovoru kako bi pomogla u istrazi. Sumnja se da je Matić imao dve laboratorije za uzgajanje marihuane, a u njegovom stanu pronađena su i tri pištolja i 13 komada municije.

"Zaista nemam šta da pričam o Igoru jer sam ja sada srećna žena, imam svog verenika Vanju i ne zanima me ništa drugo. U šoku sam zbog svega! Stvarno mi je više dosta. Sve ono što sam imala u prošlosti se nekako iskomplikuje i sve to slušaju i gledaju moja deca i svi u mom okruženju. Ne moraju svi da ispaštaju zbog mojih grešaka" rekla je Slađa.

Takođe je dodala da sa Igorom nije u kontaktu od kako se verila sa Vanjom.

"Ja sa njim nisam u kontaktu već godinu dana, ma budala! Policiji sam rekla da ne znam ništa o njemu u tom periodu. Ni gde je, ni sa kim je. Nemam šta tu da dodam i da me mešaju. Ja sada živim drugi život i neću da pričam o tome. I ćale me zove da me pita što pričaom o ovakvim temama i neću nikoga da nerviram" rekla je Delibašićeva.

Da je incidentni Igor Matić bio greška može se zaključiti na više načina. Naime, on je još 2011. godine nakon raskida sa Slađom potegao pištolj na nju i njenog novog izabranika, sadašnjeg verenika.

Autor: S.P.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>