Region

Svet

Dunja Ilić: Nisam zbog dečka promenila veru!

Pevačica Dunja Ilić, koja je u oktobru prošle godine digla prašinu prelaskom na islamsku veroispovest i preseljenjem u Sarajevo, otkrila je da veru nije promenila zbog dečka već zato što je tako osetila.

Dunja Ilić: Nisam zbog dečka promenila veru!



Iako su brojni mediji tvrdili da se u BiH preselila zbog prelaska na islamsku veroispovest, Dunja tvrdi da to nije ključni razlog i da je, između ostalog, želela i da se odvoji od roditelja i potpuno osamostali.

"Dugo sam bila na relaciji Beograd - Sarajevo, jer ovde živi dečko s kojim sam se dugo zabavljala, a upoznala sam ga u Crnoj Gori. Nije tačno ni da sam ovde prihvatila islam. To se desilo u jednoj džamiji u Sjenici i moj bivši dečko, koga sada smatram najboljim prijateljem, nema nikakve veze s tim. Nisam osoba koja bi se ikada prilagođavala bilo kome, a kamoli kada je u pitanju nešto tako veliko. Za mene je porodica na prvom mestu, majka mi je pravoslavne vere, a otac agnostik. Ostavili su mi da se jednog dana sama opredelim za religiju koju želim", govori Dunja i ističe da su celu priču smislili mediji i da je ovim korakom izazvala brojne negativne kritike.

Pevačica je oduševljena toplim prijemom Sarajlija i za kratko vreme stekla je veliki broj prijatelja i veoma je srećna, jer ovo grad u koji se zaljubila još pre pet godina. "Sviđa mi se i što je ovde život malo sporiji nego u Beogradu", kaže Dunja.

Dunja je istakla da potiče iz ugledne beogradske porodice, u kojoj je majka pravnica, otac ekonomista i biznismen, a iza sebe ima dva studijska albuma, autor je tekstova koje peva, a za većinu singlova potpisuje i kompozicije.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>