Region

Svet

Bojan Marović posvetio pesmu svojoj devojci

Pop pevač Bojan Marović snimio je spot za pesmu koju je posvetio devojci. U spotu su učestvovali statisti izabrani putem Fejsbuka pa se može reći da je u snimanju učestvovao ceo region.

Bojan Marović posvetio pesmu svojoj devojci



Dva dana snimanja na desetak lokacija, samo je jedan deo svega onoga što je Bojan prošao na snimanju još jednog video spota. Ovog puta snimao se spot za Bojanov singl "Koliko te volim ja" koji je i više nego oduševio Bojanovu publiku, tako da je ekranizacija samo dodatak da se cela priča lepo zaokruži.

Za finalni deo odnosno režiju zaslužan je Darko Janković. Posebnost ovog spota je u tome da je sakupljeno dvadeset statista koji su se birali preko društvene mreže Fejsbuk. Takvim izborom ljudi, možemo reći da je "ceo region" učestvovao na snimanju.

"Snimanje je počelo u nedelju oko sedam ujutru i trajalo je sve do ponoći, ali uz odličnu ekipu kojom sam bio okružen nije ništa bilo teško", rekao je Bojan. "S obzirom da su određeni kadrovi snimani na obali reka Dunava i Save, moram priznati da nam i nije bilo baš toplo. Pesma 'Koliko volim te ja' poklon je mojoj devojci za 14.02. kada je bila i napisana, a sada će dobiti i svoje video izdanje."

Kao i na svakome snimanju i ovde je bilo nekoliko zanimljivih situacija, od kojih treba spomenuti to što su iz jednog obližnjeg doma za starije i nemoćne osobe štićenici prilazili Bojanu usred snimanja, kako bi se sa njime fotografisali i dobili autogram.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>