Region

Svet

Saša Mirković: Popović je robovlasnik!

Kada je Sale Popović kao prvi čovek Granda izjavio da će Milan Stanković biti dvostruko kažnjen ukoliko pregovara sa nekim iza leđa produkcije, oglasio se Saša Mirković koji tvrdi da su to sve prazne pretnje i da je Popović robovlasnik.

Saša Mirković: Popović je robovlasnik!



Mirković kaže: "Ne znam za PGP RTS, ali evo, ja pregovaram sa Milanom Stankovićem o saradnji. Prvi put smo stupili u kontakt nakon što sam čuo da se Milan žalio svima po gradu da ima loše uslove u ‘Grandu’. Nakon toga smo se videli i tvrdim da sam mu ponudio tri, četiri puta bolje uslove od onih koje ima u ‘Grandu’, a na njemu je da odluči. Siguran sam da bismo mnogo bolje prošli na ‘Evrosongu’ da je Popović stao iza Milana, a nije isključeno i da bismo doneli pobedu našoj zemlji."

"Zbog toga sam mu preporučio da napusti izrabljivanje u ‘Grandu’. Milan je potencijal i ako hoće, može daleko da dogura i da postigne dosta u muzici, a ne da kao sad peva po klubovima i restoranima za male pare. Saša Popović hoće svoje jednoumlje da usadi svim zvezdama „Granda“, što nije normalno. Pa svako ima pravo na svoje mišljenje i da odlučuje šta mu je činiti. Milanu ću, ako je to potrebno, staviti na raspolaganje sve advokate ‘Beotona’ kako bi se izbavio iz kandži Popovićeve kuće i raskinuo ugovor.”

Mirković dodaje i da su Milanova prava u „Grandu“ ugrožena: “Imao sam uvid u taj Sašin robovlasnički ugovor, koji je i te kako oboriv na sudu. Jedno je podela dobiti, a drugo je da pevaču date honorar od kojeg ne može ni kikiriki da kupi, a takav je ovaj ‘Grandov’. Saša Popović ne poštuje Ustav, u kojem lepo stoji da nikom ne sme biti zabranjeno pravo da radi, a on to upravo čini svojim pevačima. Bivaju izrabljivani za male pare i nikom ništa”, komentariše za “Alo!” direktor „Beotona“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>