Ostalo

Sme�no

Brazilska depilacija izlazi iz mode?

O brazilskoj depilaciji se više ne govori tako često kao ranije. Na pitanje da li je postala rutina ili polako nestaje, odgovaraju stručnjaci za negu kože.

Brazilska depilacija izlazi iz mode?



"Jedan o razloga zašto se brazilska depilacija više ne pominje je to što je postala rutinska metoda, deo tretmana za ulepešavanje mnogih žena u Njujorku i ostalim delovima SAD. Ona više nije novost kao što je bila pre 10 godina, iako u pojedinim delovima sveta i dalje nije uobičajena", rekao je Ramon Padilja, direktor "Strip Ministry of Waxing".

Džesika Koba iz "CEO of European Wax Center" tvrdi da ovaj način depiliranja nije nestao, već da je dobio nove oblike primene dodajući da svako različito definiše brazilsku depilaciju.

Prema rečima Padilje u Americi žene primenjuju brazilsko depiliranje na svakih šest nedelja, a za vreme letnjih meseci i češće.

"To više nije samo pitanje lepote, već i higijene. Najveći broj mojih klijenata i dalje zahteva punu brazilsku depilaciju. Pojedini traže i razne oblike i veličine. Na primer, popularna je depilacija u obliku trougla koja doprinosi da žene izgledaju mršavije. Trougao takođe izgleda dobro", dodao je Ramon.



Osim novih oblika depilacije, došlo je i do značajnih promena u kvalitetu obavljanja ove vrste depiliranja. "Strip Ministry of Waxing" koristi aparate za mikrodermoabraziju kojima se koža hidrira, sprečavaju se akne i pojava uraslih dlačica.

"Koža u regiji koja se depilira je veoma osetljiva. Mi stalno poboljšavamo naše tehnike kako bi rešili specifične probleme brazilske depilacije, poput fleka, uraslih dlaka i iritacija", izjavio je Padilja.

Nakon svih ovih preporuka, slobodno možete da uradite brazilsku depilaciju, ona definitivno ne izlazi iz mode. 

Autor: B.B.
Izvor: Žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>