Region

Svet

Region

Na radost gledateljki serija Larin izbor uskoro i u Srbiji (Video)

Serija koja je zapalila Balkan i kao proizvod prodata u devetnaest zemalja stiže i u Srbiju.

Na radost gledateljki serija Larin izbor uskoro i u Srbiji (Video)



Ivan Herceg, Doris Pinčić, Filip Juričić, Ecija Ojdanić, Branimir Popović, Sanja Popović, David Šikić, Frane Perišin, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Sanja Vejnović, Dino Rogić, Jagoda Kumrić, Marija Kohn, Tamara Garbajs, Mladen Vulić, Edita Karađole, Helena Buljan, Jana Milić, Petra Dugandžić, Barbara Nola, Marija Karan čine deo ekipe glumaca u seriji "Larin Izbor" koju su do sada gledali gledaoci zemalja u regionu, čak i u Egiptu, a uskoro će se serija prikazivati i na jednom domaćem kanalu.

O tome da će serija biti prikazivana kod nas na Twitter-u je pisao upravo jedan od glumaca, Stefan Kapičić.


Serija je prepuna zapleta, tragičnih događaja, ali i onih koji nadahnjuju i sigurni smo da ćete kao i gledaoci širom sveta uživati u svakoj epizodi. Nakon prve sezone prikazivanja serije producenti su odlučili da snime i film koji se prošlog leta prikazivao u bioskopima širom Hrvatske.



"Larin izbor" je hrvatska telenovela autorke i producentkinje Jelene Popović Volarić. Serija je sa snimanjem krenula početkom leta 2011. godine.

Lara Božić je mlada i jednostavna devojka koja živi i radi u Splitu. Iako je školovana da bude muzičar, radi kao pomoćna kuvarica u ketering službi. Jednog dana ponuđeno joj je da služi hranu na zabavi porodice Zlatar, veoma imućne aristrokratke porodice iz Splita, gde upoznaje Jakova Zlatara, mladog i dobro odgojenog momka. Jakov se u Hrvatsku vratio sa školovanja u inostranstvu, i majka je pripremila zabavu u njegovu čast. Iako mu majka i otac pokušavaju nametnuti neki drugi svet, Jakov se zaljubljuje u mladu Laru koju susreće u kuhinji. Njih dvoje provode celo veče zajedno, ali nakon što ih je majka Nela pronašla zajedno, Lara biva na ružan način oterana iz njihove kuće. Jakov ništa nije učinio da bi je sprečio, i zbog toga se oseća loše i traži oproštaj od Lare.

Nela Zlata je ohola žena koja je opsednuta lepom slikom svoje imućne porodice, i uverena je da se Lara približila Jakovu samo da bi ušla u njhovu porodicu i uništila karijeru njenog sina. Kako se Jakov školovao za kapetana broda, spletom okolnosti, on odlazi jednog dana umesto svog oca na brod i preuzuma funkciju kapetana. Međutum, pre isplovljavanja zaprosio je Laru i iste večeri tajno su se venčali. Kada za to saznaje njegova porodica, Larin život se menja iz korena i počinje da liči na pakao. Jakov je već daleko na moru, i u iščekivanju njegovog pocratka, ona je prepuštena na milost i nemilost svoje svekrve Nele i Jakovljeve mlađe sestre Nikol.

A šta će biti dalje u seriji kao i u drugoj sezoni ostavićemo da sami saznate iz epizode u epizodu, ali evo par zanimljivosti.

- Pre početka snimanja, "Larin izbor" je prodan u 17 zemalja sveta kao što su Slovačka, Češka, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, BiH, kao i zemlje Bliskog Istoka.

- Ovo je prva televizijska uloga protagonistkinje Doris Pinčić i sporednih glumaca Jagode Kumrić, Duje Grubišića, Karla Mrkše i Ornele Vištice.

- U scenama gde Lara svira klavir i peva pesmu "Šta to bješe ljubav" Olivera Dragojevića, Larin tekst peva hrvatska pevačica Jelena Rozga.

Autor: S.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>