Region

Svet

Kaja angažovala koreografa Britni Spirs: Uskoro duet sa Kregom Dejvidom!

Katarina Ostojić Kaja će duet sa svetskom zvezdom Kregom Dejvidom prvo predstaviti u Srbiji.

Kaja angažovala koreografa Britni Spirs: Uskoro duet sa Kregom Dejvidom!



A da bi koreografija bila što spektakularnija, angažovala je čuvenog koreografa Litl Fila (Little Phill), koji je do sada radio s Britni Spirs, Marajom Keri, Džastinom Timberlejkom, Krisom Braunom.

Kako saznajemo, sam angažman košta čak 15.000 evra, a s obzirom na to da je Kaja naumila da koreografa dovede u Srbiju, sigurno postoje i dodatni troškovi. Inače, Litl Fil i dva plesača crnca, zajedno s našom pevačicom učestvovaće u njenom premijernom izvođenju dueta s Kregom Dejvidom polovinom marta u emisiji "VIP room" na televiziji Pink.

Poslednjih mesec dana Kaja je na rigoroznoj dijeti i svakodnevno trenira. Kada smo je pozvali, bila je u društvu svog budućeg supruga Džuniora Džeka, s kojim se, kaže, zajedno smeje naslovima pojedinih koji izmišljaju njihov raskid.

"Iako nije bilo u planu da se duet najpre izvede u Srbiji, ja sam želela prvo da ga predstavim svom narodu. Tačno je da sarađujem s Litl Filom, i mogu reći da su treninzi izuzetno naporni. Ovo je nešto što ranije nisam praktikovala, ali sada je sve podignuto na znatno viši nivo i nemam drugog izbora nego da se maksimalno posvetim tome", rekla je Kaja.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>