Region

Svet

Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!?

Premda je dugo odbijao da se čuje i vidi sa bivšom devojkom Radmilom Manojlović, Milan Stanković je odlučio da joj na jučerašnji dan ispuni želju i sastane se sa njom nakon nekoliko meseci razdvojenosti.

Pomirili se Rada Manojlović i Milan Stanković!?



Naime, kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je dva dana pred Dan zaljubljenih slala bivšem dragom poruke i bila je toliko uporna da je on pristao da se vide i popiju piće.

 - Rada pati za Milanom, nisu oni bili malo u vezi, nije ni njemu svejedno, ali sve priče koje su stizale do njega jako su ga povredile. Ona ga je za ovih par meseci od kako nisu zajedno nekoliko puta zvala i slala mu poruke, ali je bilo uzalud - otkrio nam je izvor blizak bivšem paru i dodao da je Milan popustio baš na Svetog Trifuna:

- Pre nekoliko dana Radmila je rešila da bude upornija i da ga nagovori da se vide, jer ima potrebu posle svega da popriča sa njim i da, ako se ne pomire, bar ostanu u korektnim odnosima. Slala mu je poruke, ali on nije odgovarao, da bi je na Dan zaljubljenih ipak pozvao da popiju kafu. Rada je bila iznenađena, pogotovo što se odigralo baš tog dana. Iako je imala nastup preko granice, ona je odvojila vreme i našla se sa Milanom. Sedeli su u kafiću blizu Radine zgrade, pričali i rešili da daju sebi malo vremena i razmisle o svemu. Ovo je značilo i jednom i drugom, a Rada je dobila i cvet od Milana - rekao nam je izvor blizak nekadašnjem paru.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>