Region

Svet

Nova VIP Farma u martu: Najprovokativniji takmičari na jednom mestu!

U martu na Pinku počinje "VIP all-stars Farma", a u rijalitiju će učestvovati najuspešniji i najprovokativniji takmičari iz prethodne tri sezone "Farme".

Nova VIP Farma u martu: Najprovokativniji takmičari na jednom mestu!



Kako saznajemo, u toku marta na televiziji Pink počinje da se emituje "Farma", najgledaniji od svih rijaliti programa u Srbiji. Sve se drži u najstrožoj tajnosti, kako sam izbor učesnika tako i lokacija, ali i nova pravila igre, koja će uneti dodatnu tenziju među farmere - i time "ružičastoj televiziji" povećati gledanost.

"Svakodnevno se na Pinku mogu sresti najveće zvezde, ne samo iz zemlje već i iz regiona. Da ne bude zabune, ne dolaze u emisije, već idu na razgovore sa čelnim ljudima ove imperije. Priča se da će šou biti najspektakularniji, jer Mitrovići svima žele da pokažu da su dani krize daleko iza njih", kaže dobro upućen izvor koji insistira na anonimnosti.

"Biće pokrenuta VIP all-stars Farma, a u njoj će učestvovati najuspešniji, najinteresantniji, najprovokativniji učesnici svih dosadašnjih Farmi."

Dok je na Pinku sve obavijeno velom tajne, a svi nadležni izbegavaju bilo kakav komentar, verujemo da bi se pod istim krovom mogli naći Đus, Katarina Živković, Miloš Bojanić, Milan Topalović Topalko, Ekrem Jevrić, Vendi, Maja Nikolić, Zlata Petrović, Marina Perazić, Firči, Cakana, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>