Region

Svet

Miloš Bojanić povukao tužbu: Zorica Brunclik nema para da me isplati!

Miloš Bojanić je nedavno povukao tužbu protiv Zorice Brunclik. Ova informacija preplavila je medije i mnoge iznenadila, pošto je sve delovalo veoma ozbiljno.

Miloš Bojanić povukao tužbu: Zorica Brunclik nema para da me isplati!



Nakon napisa da je sve oprostio ljudima koje je tužio, Miloš je dodatno objasnio o čemu se radi.

"Hteo sam da stavim tačku. A znam i da oni ne bi imali novca da isplate sumu koju sam tražio na ime odštete", rekao je pevač koji je osim Brunclikove, zbog uvreda tužio i Dragana Marinkovića Macu i Ivana Fecea Firčija.

Da podsetimo, nakon "Farme" koja je ostala upamćena po sukobu ukućana sa Bojanićem i razmene silnih uvreda, uključujući i psovanje familije, pljuvanje i udaranje, Miloš je Zoricu Brunclik tužio jer ga je nazvala pedofilom, lažovom i "trulom prostatom", i od koleginice je tražio 500.000 dinara odštete zbog povrede časti i nanetog duševnog bola. Takođe, Bojanić je zbog uvreda tužio i Macu i Firčija.

Kada su se krajem novembra prošle godine Brunclikova i Bojanić prvi put suočili na sudu, pljuštale su i nove uvrede, te je tada delovalo da će suđenje koje je bilo zakazano za 12. mart biti prilika za novi obračun nekadašnjih prijatelja. Međutim, pevač je odustao od tužbi.
 
Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>