Region

Svet

Emina Jahović: Datum venčanja je moja najlošija odluka u životu!

Pop zvezda Emina Jahović-Sandal i njen suprug Mustafa Sandal su povodom petogodišnjice braka upriličili otmenu zabavu u restoranu smeštenom u predivnom delu Istanbula.

Emina Jahović: Datum venčanja je moja najlošija odluka u životu!



Bračni par je na proslavu svog malog jubileja pozvao tridesetak najbližih prijatelja. Odevena u predivan kombinezon crno-crvene boje sa jarkocrvenim karminom na usnama, blistavim minđušama i upadljivim komadom nakita na ruci, zavodljiva crnka zračila je neodoljivom lepotom. Vidno raspoložena i srećna, sa izabranikom svog srca, koji je za tu svečanu priliku odabrao belu košulju i crne pantalone, veselo je dočekivala goste. Kada su se sat vremena posle početka zabave okupile sve zvanice, zabava je počela.

"Predivno sam se provela na zabavi koju smo moj suprug i ja upriličili povodom petogodišnjice našeg braka. Čini mi se da nam je ovo bila jedna od najlepših godišnjica koje smo do sada organizovali. Atmosfera je krajnje opuštena i spontana i svi smo uživali. Za razliku od prošlogodišnje proslave u hotelu "W", kada smo imali mnogo zvanica i preterano se angažovali u samoj proslavi, posle koje smo bili umorni sedam narednih dana, ovaj parti je bio idealan jer smo se i mi gosti fenomenalno proveli", uzbuđeno za je započela razgovor Emina Jahović-Sandal koja je dobila pregršt komplimenata za svoj izgled.

Zabavu povodom vašeg trideset prvog rođendana, koji je bio 15. januara, planirate da organizujete u Francuskoj?

"To je tačno. Posle pet godina braka mislim da je moja najlošija odluka u životu bila da odaberem 13. januar za datum venčanja. Tog trenutka taj datum mi se učinio veoma interesantnim jer se nalazio tačno između Mustafinog i mog rođenja. Danas shvatam da sam pogrešila, jer je teško organizovati tri proslave jednu za drugom, a, s druge strane, glupo je da sva tri događaja podvedemo pod isto slavlje. Zbog toga se dešava, kao sada, da moj rođendan slavimo dvadeset dana kasnije. Mali parti ćemo upriličiti u Francuskoj, gde uskoro putujemo na zimovanje sa prijateljima i našom porodicom. Tako da ja računam da još nemam trideset jednu godinu."

Autor: B.B.
Izvor: Hello, Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>