Region

Svet

Van Gogh uživo u Beogradu: Spremamo vam veselu i uzbudljivu noć!

Pripremite se za ludu, veselu i uzbudljivu noć uz Van Gogh jer će 14. februara nastupiti u Beogradu.

Van Gogh uživo u Beogradu: Spremamo vam veselu i uzbudljivu noć!



Tokom više od četvrt veka svog postojanja, legendarna beogradska rok-grupa Van Gogh je po svemu bila jedinstvena. Nikad poklonici trendova i kompromisa, ali ni isključivi i konzervativni, Van Gogh su svoju viziju rok muzike uvek oplemenjivali pravim vrednostima najnaprednijih tekovina savremenog stvaralaštva, umetnosti i tehnologije.

Svesni snage svog muzičkog identiteta, građene kroz decenije uticajnog autorskog izraza koji je obeležio njihov rad, Van Gogh nikada nije stremio ka tome da bude miljenik kritike – te je zato i postao kultni bend svoje verne publike.
 
Povodom najave njihovog prvog nastupa uživo u vodećem beogradskom klubu Kasina Van Gogh ističe motiv da uvek nadmaše sebe kao posebnu posvetu njihovim sledbenicima te noći!

"Želja nam je da koncentrišemo energiju na jednom mestu, i da ta vesela i uzbudljiva noć bude istinski “vatromet emocija” grupe i naše publike!”, napominje harizmatični Đule.
 
A kakav će to spektakularni “vatromet” biti – moćiće da pretpostave svi oni koji su poslednjih meseci uživali u sjajnom programu koji je Kasina predstavila publici Beograda, i koji će za legende srpske rok scene, dobitnike MTV nagrade, sigurno tražiti kartu više!
 
Van Gogh, za vašu istinsku ljubav prema najboljoj rok muzici, prvi put uživo 14. februara u Kasini na Terazijama.

Više o samom događaju, ulaznicama i rezervacijama pročitajte na stranici "Događaji", a proverite i ostale događaje za koje ekskluzivno možete nabaviti ulaznice na našem portalu.

Autor: Sokol Vuk
Foto: Providence

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>