Region

Svet

Marijana Mateus: Moj dečko je biznismen u svim sferama

Oni koji su se uželeli Marijane Mateus i njenih izjava koje se uvek prepričavaju, mogu odahnuti jer se internacionalna kreatorka i lokalna spisateljica vratila u Srbiju i ispričala detalje o svom novom dečku, uključujući, naravno, i njegovo imovinsko stanje.

Marijana Mateus: Moj dečko je biznismen u svim sferama



"Moj dečko se bavi biznisom, ali u svim sferama. Dakle, svime što donosi pare. Nedelja mu protiče tako što putuje od jedne do druge države i obilazi svoja preduzeća. Tako sada i meni prolaze dani, jedan dan sam u jednom, drugi dan u drugom gradu", izjavila je Marijana ne naglasivši o kojim se to gradovima i državama radi, mada je u njenom slučaju to verovatno nebitno, pošto je svojevremeno Monte Karlo pripojila Francuskoj.

"Osvaja me svaki put kada nađe vremena za mene jer to znači da sam mu važna. Respektujem svog muškarca, ako ga ne poštujem, ne mogu ni da ga zavolim", rekla je Mateusova, ne naglasivši koliko tačno vremena zauzima u njegovoj agendi. Očigledno, dovoljno da bi ga poštovala. Potom se Marijana osvrnula i na titulu "mis lapsus".

"Svi koji me poznaju znaju koliko radim na sebi, koliko sam načitana i da govorim četiri strana jezika. Priznajem da sam brzopleta i nekad ne razmišljam na koji način nešto izgovaram, jer je za mene u životu važna suština, a ne forma", dodala je kreatorka.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>