Region

Svet

Policija izbacila Mateju Kežmana iz ženinog stana?

Nekadašnji fudbalski reprezentativac isteran je uz intervenciju policije iz stana u kojem živi njegova, još uvek zakonita, supruga Emilija sa decom.

Policija izbacila Mateju Kežmana iz ženinog stana?



Nekada ljubimac crno-belog "juga", bivši reprezentativac naše zemlje u fudbalu Mateja Kežman, ponovo je dospeo u žižu javnosti. Na njegovu žalost, ne zbog golova ili driblinga, već zbog privatnog života.

Naime, kako piše beogradski list "Alo", on je u petak predveče uz intervenciju policije isteran iz stana u kojem sada živi njegova još uvek zakonita supruga Emilija sa decom.

"Kežmanov povod za viku, pretpostavljam, bio je intervju koji je pre nekoliko dana dala Emilija, u kojem je spomenula da nije brižan otac i da se za decu raspituje preko SMS poruka", između ostalog je rekao izvor.

"Uplašena, Emilija je pozvala policiju, koja je brzo došla. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici", dodao je izvor lista "Alo".

I Emilija i Mateja su dali izjave policiji, a upitani da prokomentarišu situaciju, supruga nekadašnjeg fudbalera je rekla da ne može da daje informacije, dok je budući tata (sa novom devojkom) dao dijametralno različit odgovor:

"Ima li kraja lažima i glupostima?!", rekao je Kežman, i iziritiran pozivom novinara dodao: "Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>