Region

Svet

Neodlučna Rada Manojlović: Da li je ili nije u vezi!?

Mlada zvezda "Granda" Radmila Manojlović pokušava da svoju karijeru gradi na tome da je publika shvati kao jednu iskrenu i poštenu devojku koja "ne maže" oči lažima, međutim, izgleda da ni sama nije svesna da je već obmanula javnost svojim protivrečnim izjavama!

Neodlučna Rada Manojlović: Da li je ili nije u vezi!?



Naime, Rada je pre nekoliko dana za jedne dnevne novine izjavila kako ima novog dečka, a onda otišla kod direktora "Granda" Saše Popovića u emisiju "Narod pita" i tamo pred višemilionskim auditorijumom rekla da je slobodna i da nema dečka.

"Moj život je moja stvar. Neću dozvoliti da mediji od mene prave ono što nisam. Nisam nikome druga i ničija ljubavnica. Imam novog dečka, ali o tome neću da govorim - rekla je Rada samo dva dana pre nego što je u uživo emisiji nekoliko puta ponovila “Nemam dečka, slobodna sam!”

Da li Manojlovićeva želi da "opere" svoju savest pred publikom i bivšim dečkom Milanom Stankovićem i ubedi nas kako nije učinila preljubu ili je nešto drugo u pitanju - ne znamo, ali je izvesno da se nije baš najbolje dogovorila sama sa sobom da li trenutno ima ili nema dečka.

Rada je u još jednom intervjuuu nagovestila da ima partnera, ali da je rano da priča o tome.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>