Region

Svet

Mirna, Nevena, Sara: U čemu su briljirale, a šta im zameraju? (Foto)

Mirna Radulović proglašena je za Prvi glas Srbije. Mada je šou završen, nju i druge dve superfinalistkinje, Nevenu Božović i Saru Jovanović, tek čeka posao kako bi kredit stečen kod publike tokom takmičenja pretvorile u muzičke karijere.

Mirna, Nevena, Sara: U čemu su briljirale, a šta im zameraju? (Foto)



Vlado Georgiev, član žirija "Prvog glasa", nedavno je za "Blic" rekao da pobeda u ovom takmičenju nije garant uspeha, iako je to verovatno poslednje o čemu trenutno razmišlja Mirna Radulović, nova pobednica. Nije imala propuste tokom takmičenja, a svaka njena scenska transformacija je bila uspešna, mada je priznala da joj nije prijala interpretacija pesme folk pevačice Zorice Brunclik.



Mirna je, prema svim ocenama, izuzetno darovit pevač za koga ne postoje žanrovske prepreke. Uvek je tačna i dorasla zadatku.

Zamera joj se manjak energije na sceni i to što se u njenim nastupima ne vidi njeno pravo "ja". Kažu da joj je karakter sušta suprotnost imenu i da se brzo iznervira oko nebitnih stvari i izgubi koncentraciju. Nije kraljica seksepila, ali to nije ni Adel, a vidite sad.



Anđeosko lice i fantastične glasovne sposobnosti Neveni Božović ipak nisu uspele da donesu titulu, iako je od početka važila za favorita. Žiri je neretko imao komentare na "posebnu" tugaljivu notu u njenom glasu i njenim očima.

"Kažu da izgleda uplašeno i da je previše fina? Pa, fina jeste, ali zato što je tako vaspitana", kaže Nevenina mama Ružica.

Nevena je sjajan vokal, prirodni šarm. Odlično se snalazi u svim muzičkim žanrovima. Sluša iskusnije i upija, brzo uči.

Zamera joj se što je na sceni kruta i nedovoljno angažovana. "Ne zna da koketira", primetio je žiri. Povučena je, nije zabavljačica u duši. Ponekad liči na klinkicu iz Diznijevih filmova, a ne na pop pevačicu, ali tako je počela i Tejlor Momsen, a vidite sad.



Devojka sa crvenim karminom i "iks faktorom", Sara Jovanović, na kraju se ipak nije domogla titule. Podiže prašinu i kada peva i kad ćuti. Njen kontroverzni prolaz u superfinale, u duelu protiv Zorana Stanića, bio je jedan od najzanimljivijih momenata "Prvog glasa Srbije".

Sara je rođena za scenu. Šoumen je, zanimljive boje glasa i sa puno energičnosti u nastupima. Skoro uvek vedra, nasmejana. Niko nije ravnodušan prema njoj.

Nesigurna je u vlastito izvođenje numera koje su joj poverene. Na putu do finala je u jednom nastupu čak zaboravila reči pesme, ali se izvukla na harizmu. Zameraju joj da ima najslabiji glas od tri superfinalistkinje. Možda nije operska pevačica, ali to nije bila ni Keti Peri, a sada je zvezda.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>