Region

Svet

Katarina Rebrača iza rešetaka jer nije htela da bude ljubavnica dr Nenada Borojevića

Uhapšeni direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije dr Nenad Borojević navodno je "cinkario’’ Katarinu Rebraču zato što je odbila da spava s njim, tvrdi bivši suprug uhapšene manekenke Igor Đurić.

Katarina Rebrača iza rešetaka jer nije htela da bude ljubavnica dr Nenada Borojevića



"To je uradio jer je patološki zaljubljen u nju. Nikada nisu bili u ljubavnoj vezi! Katarina je jedna normalna žena, koja je pogrešno verovala da može sama da se izbori sa tim. Međutim, problem je kulminirao kada joj je prošle godine pretio da će je uništiti ako ne pristane na ljubavnu vezu s njim. Ona ga je odbila, a on je svoje pretnje ostvario", rekao je Đurić. Detalje će javnosti ispričati Katarina kada bude puštena iz pritvora. Đurić kaže i da je ona upoznata sa hapšenjem Borojevića.

Rebrača je, inače, u pritvoru već tri meseca, zbog sumnje da je zajedno sa majkom Sandrinom Bogunović i još nekoliko saučesnika proneverila oko 37 miliona dinara iz Fonda za pomoć obolelima od raka dojke. Ona se tereti da je, umesto na bolesne, novac trošila na svoje lične, luksuzne potrebe. Tada se spekulisalo da ju je prijavio direktor Instituta za onkologiju dr Borojević, iako je on to u nekoliko navrata oštro demantovao. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>