Region

Svet

Nevena Božović Prvi glas Srbije: Znam i ja da koketiram! (Foto)

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice stigla je do superfinala "Prvog glasa Srbije", između ostalog, zahvaljujući emociji kojom zrači.

Nevena Božović Prvi glas Srbije: Znam i ja da koketiram! (Foto)Žiri joj je, međutim, zamerio da je na sceni previše kruta i da ne zna da koketira. Ipak, mlada pevačica smatra da je napredovala i na tom polju.

"Tokom poslednja dva nastupa uživo pokazala sam da umem da se opustim i da plešem. Žiri me je ranije kritikovao da sam stegnuta i da mi fali energije, ali sada su promenili mišljenje. Usvojila sam njihove sugestije i dobila odgovarajuću pesmu da im to i dokažem, pa su me pohvalili", kaže za "Blic" Nevena Božović.
 
Nežna plavuša prodornih plavih očiju pokazala je da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, iako privatno najviše voli da sluša r‘n‘b.

"Čudno mi je što sam najviše pohvala dobila za izvođenje izvornih pesama, koje pre Prvog glasa Srbije nikada nisam pevala. Među njima ima zaista lepih i komplikovanih numera koje sam naučila da pevam", kaže Nevena.
 
Ona otkriva da na superfinale ne gleda kao na završnicu šoua, već samo kao na još jednu emisiju u nizu. Ipak, žao joj je što će druženju sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović uskoro doći kraj.
 
"U kući smo se svi dobro zabavljali i uživala sam u tome što se svakog trenutka dešavalo nešto novo. Biće mi teško da se vratim svom starom životu. Mirna, Sara i ja se držimo zajedno od početka i neverovatno je što smo baš nas tri dogurale do kraja", kaže Nevena, koja ističe da žurke u kući ipak nisu iste bez ostalih takmičara.Mlada nada smatra da druge dve finalistkinje podjednako zaslužuju pobedu, jer svaka ima svoje kvalitete koji je izdvajaju iz mase.
 
"Mirna ima moćan glas, a Sara ne samo da dobro peva, već i neverovatno pleše. Ipak, njihove najveće vrline su u tome što su dobre osobe i drago mi je što je publika to prepoznala."
 
Nevena otkriva da za poslednju epizodu pevačkog šoua nema nikakvu specijalnu strategiju. Kako kaže, trudiće se da ostane dosledna sebi.
 
"Kada je takmičenje počelo, plašila sam se na koji način će me ljudi prihvatiti, ali publika me je doživela baš onakvu kakva jesam. Moja strategija je uvek ista - mnogo vežbam, koncentrišem se samo na nastup, a veče uoči lajva trudim se da se dobro naspavam", ističe Nevena Božović.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>