Region

Svet

Region

Stefan Kapičić i Miranda Viđak zapostavili ljubav: Zbog karijera pred raskidom?

Glumac Stefan Kapičić i splitska modna dizajnerka Miranda Viđak zajedno su osam godina i važe za jedan od najskladnijih parova.

Stefan Kapičić i Miranda Viđak zapostavili ljubav: Zbog karijera pred raskidom?



Međutim, ovih se dana uveliko priča kako su Stefan i Miranda zbog karijera zapostavili ljubav, te je odlučili staviti na drugo mesto.

U nekoliko navrata Stefan Kapičić i njegova dugogodišnja djevojka Miranda Viđak, navodili su kako su se u osam godina veze zbog prirode svog posla navikli da i po nekoliko meseci budu razdvojeni. To je njihov stil života koji im, kažu, savršeno odgovara.

Ipak, kad je krajem prošle godine Splićanka zbog poslovnih obaveza otputovala na nešto više od mesec dana u Los Anđeles, a Stefan zbog snimanja serije "Larin izbor" ostao u Zagrebu, pojavile su se glasine da par proživljava krizu u vezi. Nisu zajedno proslavili ni rođendan, početkom decembra prošle godine, što su dotad tradicionalno radili, što je dodatno pojačalo glasine.

Posljednjih nekoliko dana po gradskim se kuloarima naveliko priča kako dizajnerka za manje od mesec dana planira da otputuje u Los Anđeles, a Stefan zbog angažmana ostaje u Zagrebu, tako da se nameće pitanje hoće li njihova ljubav ovaj put preživeti toliku udaljenost.

Autor: B.B.
Izvor: Story.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>