Region

Svet

Kraj: Milan Stanković se iselio iz Radinog stana

Milan Stanković pokupio je svoje stvari iz stana Rade Manojlović i otišao u stan nekoliko ulica dalje, u kojem su donedavno živele njegova majka i sestra.

Kraj: Milan Stanković se iselio iz Radinog stana



Uprkos tome što su mnogi još uvek skeptični kada je reč o Milanovom i Radinom raskidu, istina je da je među njima definitivno kraj. Pre nekoliko dana Milan se spakovao i iselio iz stana u kojem su zajedno živeli. S obzirom na to da su se njegova majka i sestra pre mesec dana odlučile da život nastave u Obrenovcu, pevač se vratio u svoj momački stan, samo nekoliko ulica dalje od nekadašnjeg ljubavnog gnezda u kojem je uživao s Radom.

Kako saznajemo, bivši partneri se nisu rastali bez većih trzavica. Naprotiv. Pale su teške reči i međusobne optužbe o prevari, a pošto su oboje iscrpljeni lošom vezom, kakva je bila poslednjih nekoliko meseci, svađa je kulminirala definitivnim raskidom.

Takođe, njihovi prijatelji tvrde da ne postoji ni najmanja mogućnost da dođe do pomirenja i obnavljanja veze. U prilog toj tvrdnji ide i podatak da je Rada već našla utehu u zagrljaju drugog muškarca, dok se Milan gotovo svake noći provodi s društvom po beogradskim klubovima i uopšte ne deluje da pati.

Ni Milan ni Rada nisu bili voljni da komentarišu razlaz.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>