Region

Svet

Indi pokazala da nema problem s viškom kilograma (Video)

Indira Aradinović Indi je tokom bolesti uzimala raznorazne lekove i usled jake terapije poprilično se ugojila.

Indi pokazala da nema problem s viškom kilograma (Video)



Međutim, popularna pevačica nema problema sa viškom kilograma, što je i dokazala prilikom gostovanja u emisiji "Tačno u podne" na televiziji Pink.

U studio je došla u šarenoj haljinici koja joj je otkrivala butine, a kada je zapevala, trudila se da igra kao nekada. Mnogi koji je odavno nisu videli na televiziji verovatno su bili iznenađeni njenim izgledom, pa su gledaoci slali pitanja vezana za njenu kilažu. Među njima je bilo je i onih koji su joj zamerali, a Indi se samo smeškala. Pretpostavljamo da većina nije znala da je bolovala.

"Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Došlo je do zadržavanja vode u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje vode. Ti novi lekovi su mi čak pojačavali apetit. Jela sam sve više, a konstantno sam osećala glad. Sebi sam uvek nalazila opravdanje - zima, slave, rođendani... Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem", rekla je Indi pre mesec dana.

Pogledajte njen nastup u emisiji.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>