Region

Svet

Seka Aleksić pretekla Deda Mraza: Ponavljaju se koncerti u Melburnu i Sidneju (Foto)

Dok se mi u ovom delu planete lagano budimo i razmišljamo kako da utrošimo ovaj poslednji dan 2012. godine Seka Aleksić se već priprema za svoj novogodišnji nastup u Australiji.

Seka Aleksić pretekla Deda Mraza: Ponavljaju se koncerti u Melburnu i Sidneju (Foto)



Za nekih pet sati stanovnici Australije ući će u novu godinu, a sa njima i naša Seka koja ovih dana ima nastupe u ovoj dalekoj zemlji. Bitno je istaći da je prvobitno bio zakazan jedan koncert za 31. decembar, ali je zbog ogromnog interesovanja koje tamo vlada za Sekom i njenom muzikom i rasprodatih karata organizovan još jedan i još jedan, a kako saznajemo i možemo obradovati sve Sekine fanove u Australiji ona će ponoviti svoje koncerte u Melburnu i Sidneju, a sve te lepe vesti možete pratiti na njenoj fan stranici na Facebook-u koja broji skoro 300.000 posetilaca. Inače Seka u Australiji nastupa sa svojim petočlanim bendom koji je prati na ovoj turneji.

Seka nas je ovoga jutra probudila, nežno kako ume, sa tvitovima:



Što znači da će ona u novu godinu ući oko 14h, tako da se pripremite za nešto ranije čestitanje, kako bi ispoštovali sve vremenske zone.

Podsećamo vas da će nešto kasnije na našem portalu biti postavljen i specijalni novogodišnji intervju sa ovom vrhunskom zvezdom domaće estrade kao i novogodišnje fotografije na kojima se Seka bori, voli, pozira sa jednim Čika Mrazom.

Autor: S.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>