Region

Svet

Ja imam talenat: Za kraj godine novi kandidati i njihovi talenti (Video)

Poslednja emisija u ovoj godini donela je dosta novih kandidata i njihovih talenata koji se i večeras predstavljaju žiriju u sastavu Nataša Ninković, Ivan Bosiljčić i Ivan Tasovac.

Ja imam talenat: Za kraj godine novi kandidati i njihovi talenti (Video)



Na početku smo se družili sa Đurđinom Šćekić čiji je talenat brzi govor. Toliko brzo priča da ju je žiri više puta terao da ponavlja svoju tačku ne bi li dokučio o čemu ona zapravo govori. Za svoj brzi govor dobila je tri ne. Na kraju su čuli samo "glava boli", ne znajući da je ovo verovatno najbrža recitacija ikada neke pesme Duška Trifunovića.



Svetska atrakcija Psaj dobio je žestoku konkurenciju u našim takmičarima koji su pevali na japanskom i korejskom, neki su prošli dok su drugi ostali na tom pokušaju jer se žiriju nije dopalo šta čuje. Bilo je pretalentovanih talenata koje je pojela trema, a čitava horda rokera navrela je baš u ovu emisiju da udruženo brane rokenrol u Srbiji. Kantautori nikada nisu bili bolji, a dobili smo i naslednika Džonija Keša koji na veoma neobičan način peva o seksu!



Sledeći je nastupio Bojan Ilić. Ne očekuje mnogo ovo je za njega samo još jedan nastup. Njegov talenat je igranje. Nataša ga je pitala koja je to vrsta plesa kojim se bavi, jer joj nije bilo jasno, ali joj se dopada. Tasovcu se dopada, ali ima utisak da je to improvizacija. Sa dva da on ide dalje.



Grupa Alias Bend dolazi iz Paraćina stvara muziku koja se nije čula odavno na ovim prostorima. Svako od njih je ušao u bend kako bi napravio nešto novo na srpskoj sceni. Nataša je rekla da je uživala u svirci, ali joj pesma nije legla dok je Tasovac poželeo da ih narednog puta čuje kao instrumentalni bend. Sa tri da oni idu dalje.



Zagorka Mladenović dolazi iz Petrovca na Mlavi, pevanjem se bavi od 14 godine, peva sa svojim bendom i peva sve. Pevanje u njoj budi emocije jer ona voli da uveseljava ljude i oseća se predivno na sceni. Zagorka je dobila veliki aplauz i žiri je odmah glasao tako da sa tri da ona ide dalje.



Sledeći su se publici predstavili kantautori, odnosno muzičari koji sviraju i pevaju svoje pesme.



Nakon kantautora predstavio nam se Aca Mijatović koji voli da peva po svadbama, ali večeras neće pevati to već opersku ariju. On je već bio u talentu, ali se nije dobro predstavio pa nije ni prošao. Aco je uspeo da izvuče i visoko C, a publika je to pozdravila aplauzima kao i žiri koji smatra da njegova izvedba nije dobra za prolazak u dalje takmičenje.



Odmah nakon Mijatovića gledali smo Jovana i Andrijanu koji su plesači, a inače su aktuelni državni prvaci i prijavili su se jer žele da pokažu ljudima šta znaju i zašto su prvaci. Žiri je bio oduševljen. Bosiljčiću se dopalo kako su sinhronizovani. Sa tri da oni idu dalje.



Manja Marković se prijavila jer voli da peva, a pevaće pesmu od Kaliopi "Crno i belo". Makedonska pevačica sada pored naslednika Luke, ima i 11-godišnju naslednicu, koja je žiri doslovce ostavila bez teksta. Žiri je glasao i sa tri da ona ide dalje.



Nakon pauze predstavio nam se Mihajlo Vlahović i bavi se hip hop muzikom, a došao je kako bi razbio tremu i očekuje samo pozitivne reakcije. Mihajlo je dobio aplauz za svoje izvođenje. Bosiljčiću se dopada njegova energija jer on zna šta radi. Nataša je rekla da on to dobro radi i dopada joj se stav koji ima. Sa tri da Mihajlo ide dalje.



Zatim nam se predstavio virtuelni "Skaut" bend, do audicije za Ja imam talenat nisu se ni poznavali, spojio ih je skaut. Onda su vežbali preko interneta i pred izlazak na scenu imali samo jednu generalnu probu. Imitacija trube, bit-boks, hor, saksofon, violina, vokal i udaraljke-zvuči nemoguće, ali njihova "Nesanica" zvuči fantastično. Žiriju se, međutim, nije dopalo, bar ne Tasovcu i Bosiljčiću, ali im je ipak dao da, tako da sa dva da idu dalje.



Jovana Raljić iz Banjaluke svira violinu. Prijavila se kako bi predstavila publici i žiriju svoj talenat. Prihvata i kritike i pohvale i ne boji se. Večeras se predstavila spojem violine i glasa. Publika je pozdravila JOvanu i njen talenat velikim aplauzom. Tasovac je rekao da mu se otvara treće oko i kaže da ona ide dalje, tako da nakon glasanja Jovana ide dalje.



I to su bili svi kandidati za ovu nedelju i za ovu godinu. Budite i naredne godine i nedelje uz vaš portal svetplus.com i saznaćemo i ko su sledeći kandidati kao i na kraju pobednik ovog četvrtog serijala šou programa "Ja imam talenat".

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>