Region

Svet

Dado Glišić opleo po Aleksandri Radović i čelnicima Grand produkcije!

Radovićeva mi je nekada pevala prateće vokale, a sad neće ni da mi se javi Čelnici „Granda“ spavaju sa mladim pevačicama.

Dado Glišić opleo po Aleksandri Radović i čelnicima Grand produkcije!



Dado Glišić u emisiji „Skandalozno“ na TV Hepi, u kojoj je gostovao sa Jelenom Kostov, isprozivao je „Grand produkciju“, ali i Aleksandru Radović, koja je član žirija „Prvog glasa Srbije“.

- Aleksandra Radović je diva iz Marinkove bare! Pevala mi je prateće vokale, a sad neće da mi se javi! - rekao je pevač i pomenuo da su mu Ceca Ražnatović i Aca Lukas plaćali skupe klinike za lečenje i pomagali mu da se izvuče iz narkomanije.

U daljem toku razgovora optužio je čelnike „Grand produkcije“ da spavaju sa mladim pevačicama kako bi im omogućili da uspeju. Prisutna je bila Jelena Kostov, „zvezda Granda“, koja mu je odmah odbrusila:

- To sa mnom nije slučaj! Baš zbog takvih izjava moji roditelji su se razboleli. Postigla sam sve zahvaljujući svom radu, a jedino mogu da zahvalim Ivici Dačiću, koji me stalno zove da pevam na proslavama - uzvratila mu je Kostovka.

Iz „Grandove“ pres-službe na ovu temu samo su kratko prokomentarisali:

- Bavimo se ozbiljnim poslom i zaista nemamo ni vremena ni želje da komentarišemo gluposti.

Pozvali smo Aleksandru Radović, koja se začudila zašto zovemo nju, a ne njenog portparola. Kada smo joj objasnili da se radi o pitanju privatne prirode, pristala je da nas sasluša. Međutim, na sam pomen Dadovog imena, prekinula nas je na pola rečenice i rekla:

- Ne želim na ovaj način da komuniciram sa vama.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>