Region

Svet

RTS tražio od Miroslava Ilića 6.000 evra kako bi mu emitovali koncert?!

Radio-televizija Srbije tražila je 6.000 evra Miroslavu Iliću kako bi snimili i emitovali njegov koncert u Sava centru kojim je obeležio 40 godina karijere.

RTS tražio od Miroslava Ilića 6.000 evra kako bi mu emitovali koncert?!Zanimljivo je da je legendarni pevač te četiri decenije proveo upravo u izdavačkoj kući PGP-RTS.

“Objašnjenje Aleksandra Tijanića, direktora RTS, bilo je to da u tu svotu ulaze troškovi reportažnih kola, kamere, emitovanja itd. Neverovatno je da čovek koji je četrdeset godina veran svojoj izdavačkoj kući PGP i koji je jedan od najvećih pevačkih legendi u Srbiji toliko mora da plati da bi mu snimili koncert. To je stvarno sramno, ali nije nimalo neobično za Javni servis”, rekao je naš dobro obavešteni izvor.

 Pozvali smo pres-službu RTS, gde nam je rečeno da pošaljemo pitanja na mejl, ali nam odgovor, kao i obično kada su oni u pitanju, nije stigao. Kada smo pozvali Aleksandra Tijanića, on se javio i bio kratak:

 “Ajd’ zdravo!”, posle čega je prekinuo vezu.

 Za razliku od njega, Miroslav Ilić je bio ljubazan. Ipak, nije želeo da govori o ovoj temi, ali je indirektno potvrdio naša saznanja:

 “Vi pišite ako ste saznali, ali ja ne želim da govorim o tome. Sve najbolje vam želim”, rekao je Ilić.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>