Region

Svet

Dođite na humanitarnu žurku Osmeh na dar: Pomozimo najugroženijima (Foto)

Osmeh na dar, prva studentska humanitarna fondacija organizuje  novogodišnju humanitarnu žurku 27. decembra u klubu "Republika" s početkom u 21 čas.

Dođite na humanitarnu žurku Osmeh na dar: Pomozimo najugroženijima (Foto)



Ulaz će se naplaćivati 250 dinara ili paketić. Klub se nalazi u ulici Pariska br.1a. Prilog se skuplja za ugroženu decu širom Srbije. Posetioce će zabavljati Oliver Stojiljković bend.



Osnovni cilj akcije je ulepšavanje novogodišnjih praznika mališanima kojima je to potrebno ( pre svega na Kosovu i Metohiji, pored toga i u Beogradu, Vojvodini, Kuršumliji, Valjevu).



Pored Pravnog fakulteta u akciji učestvuju još i Filološki, Filozofski, Farmaceutski, Fakultet Političkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Teološki, Mašinski, Arhitektonski, Geografski.





U okviru akcije koja traje od 05. do 21. decembra na Pravnom fakultetu i od 10. do 21. decembra na ostalim fakultetima Univerziteta u Beogradu  studenti prikupljaju  novogodišnje paketiće i materijalnu pomoć (u vidu  novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih  igračaka ) za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.



Autor: S.P.
Foto: PR Osmeh na dar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>