Region

Svet

Saša Matić posetio NASU (Foto)

Posle fantastičnih koncerata na Zapadnoj obali USA, prevashodno u Portlandu, San Hoseu i Hjustonu, Saša Matić nastavlja veliku američku turneju.

Saša Matić posetio NASU (Foto)



Uprkos tome što je pevaču ovo šesti dolazak u obećanu zemlju, publika ga svaki put dočekuje sa istim oduševljenjem. Lepu vest o rođenju sina svoga brata Dejana, Saša je proslavio sa svojom ekipom koja ga prati na turneji i prijateljima.

"Bez obzira koliko puta dolazite u ovu zemlju uvek preostane dosta znamenitosti i atrakcija koje niste videli. Uživam u susretu sa svojom publikom, ali praktikujem i da upoznam zemlju, grad u kome boravim. Koncerti su bili veliki i naporni, ali smo sve slobodno vreme iskoristili da uživamo u dobrim restoranima, izletima ali poseban utisak na mene je ostavila poseta NASI u Hjustonu", rekao je Saša.



Ni predstojeći vikend Saši Matiću neće biti slobodan već krcat nastupima, tako da će čak i u nedelju i ponedeljak imati zajednički nastup sa Dženanom Lončarevićem u Sent Luisu i Čikagu, dok su sve karte za Matićev novogodišnji koncert u Atlanti rasprodate pre dve nedelje.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>