Region

Svet

Neven Ciganović kao modni policajac: Pet najgore odevenih ličnosti

Kad jači pol kad počne previše da brine o svom izgledu skoro uvek nanese sebi više štete nego koristi. "Modni policajac" s TV Pinka Neven Ciganović sastavio je listu pet najgore obučenih aktuelnih muškaraca.

Neven Ciganović kao modni policajac: Pet najgore odevenih ličnosti



I to upravo sledećim redosledom.

Ivan Ivanović: "S obzirom da je ovaj voditelj skoro jednako proporcijonalan u dužinu kao i širinu pomislili bi da on uopšte nema problema da nađe odgovarajući stajling, no samo jedan pogled na njegova odela koja su mu uvek za barem dva broja premala govori nam suprotno. Njegova odela i košulje redovno izgledaju kao da su kupljena na dečijem XXL odeljenju, jer su toliko napeta samo što ne popucaju po šavovima".

Milan Stanković: "Iliti Džastin Biber za siromašne, toliko se trudi da podseća na svog američkog idola da ne samo da ga kopira u oblačenju već imitira i njegov stil života. Njegova odeća redovno izgleda kao da je neke komade pozajmio od svoje platonske ljubavi Rade Manojlović. A njegova uvek sveže ofarbana i ispeglana platinasta kosa, kao da sate i sate provodi u frizerskom salonu. Mislim da čak ni sama Rada ne troši toliko boje za kosu koliko to radi Milanče".

Željko Joksimović: "Ovaj pevač lakih nota i prelepog glasa, uvek se previše trudi oko svog stajlinga, tako da često zna da izgleda previše tetkasto. Onako u uskim pantalonama-helenkama, sa dubokim čizmama i šalom oko vrata i pederušom preko ramena, definitivno je previše detalja za jednog mačo muškarca te mi više deluje kao kakva pomahnitala pomodarka. A još kad vidim onu njegovu pre-precizno odrađenu bradicu... Nisam ni znao da se brazilska depilacija može raditi i na licu".

Marija Šerifović: "Nije se slučajno našla u ovoj kategoriji. Možda ne bi bilo loše kad bi Šerifovićka svoju garderobu počela da razmenjuje sa Joksimovićem, on bi tada napokon izgledao mnogo muževnije, a ona mnogo ženstvenije. Ja verujem da njoj njeno "versko" opredeljenje ne dozvoljava haljine, suknje i ostalu preženstvenu odeću, ali da baš večito mora da nosi pantalone, košulje i kravatu, nije li to ipak malo previše za jednu ženu. Samo se nadam se da ispod pantalona ne nosi i muške gaće-bokserice".

Boki 13: "S obzirom da dotični još uvek ima muški polni organ među nogama, moram se osvrnuti na njegov nadasve neobičan način odevanja. On je navodno muškarac koji voli da se oblači u ženu i naziva se Divom, a pri tome još izgleda užasno jeftino i nakinđureno iako je za takav izgled potrošio i nekoliko bala materjala. Ako se Boki dobro oseća tako obučen kao žena, ja ga definitivno podržavam, ali mu savetujem da ipak malo poradi na svojoj sofisticiranosti kao njegova koleginica JK. Jer i trandže mogu izgledati skupo i glamurozno".

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>