Region

Svet

Nikolina Kovač proslavila rođendan: Od Saše sam dobila nakit!

Srećna i zadovoljna, Nikolina Kovač juče je proslavila 22. rođendan sa svojim verenikom Sašom Kaporom i porodicom u rodnom Sarajevu, a od oca svog budućeg deteta dobila je nakit!

Nikolina Kovač proslavila rođendan: Od Saše sam dobila nakit!



- Rođendan sam slavila u Sarajevu sa roditeljima i presrećna sam. Izašli smo na večeru svi i u intimnoj atmosferi smo se lepo proveli. Ne mogu da otkrivam šta sam dobila od Saleta. U pitanju je nakit koji ima veliko značenje za mene. Od mame sam dobila tortu, a od tate neke materijalne stvari - rekla nam je Nikolina, koja održava trudnoću i dodaje da se odlično oseća.

- U početku sam imala male mučnine, prekinula sam sa treninzima i sad samo dosta šetam. Živim normalno, idem na studije, pripremam album i to je to. Mnogo se radujemo bebi i moji su oduševljeni - rekla je mlada pevačica koja će napraviti pauzu kada je reč o pojavljivanju na malim ekranima.

- Sinoć sam nastupala u “Zvezdama Granda” i to je moje poslednje pojavljivanje dok traje moja trudnoća. Vratiću se kad budem potpuno spremna - dodaje verenica Saše Kapora, koja će Novu godinu, kao i rođendan, provesti u Sarajevu, ali ipak bez jače polovine.

- Saša će za Novu godinu raditi u Tuzli, pa je nećemo dočekati zajedno, a ja ću biti sa mojima u Sarajevu. Međutim, 1. januara smo ponovo zajedno - kaže nasmejana Nikolina Kovač

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>