Region

Svet

Na koga je ljut Dejan Milićević?

Pre nekoliko dana Mia Borisavljević je snimala spot za novu pesmu "Gruva, gruva" u režiji Dejana Milićevića, a veliku pažnju privukla je jer je bila obučena kao "Viktorijin anđeo".

Na koga je ljut Dejan Milićević?



Iako spot još uvek nije javno emitovan, Milićević je na svom Fejsbuk profilu otkrio da nailazi na mnoge prepreke zbog ovog video klipa.

"Dobiješ pesmu koja je mega hit "Neka gruva, gruva" Mije Borisavljević i imaš sjajnu ideju da isforsiraš srpsku lepotu i mladost korz jedno domaćinsko "welcome to Serbia", jer znaš da ovaj naš region najviše voli da dolazi u Beograd i i čeka Novu godinu. Uz sve to malo ubaciš kao inspiraciju "Viktorijine anđele" i poželiš da spot snimiš  u ekstra scenografiji jedne emisije, obratiš se ljudima i oni te olade na jedan. Očigledno bez sluha za dobro i bez želje da se isforsira naše lepo, već je cilj da se uvlačimo u g*zicu svima koji dolaze iz susednih zemalja. Naravno, kada sam i pomislio da je mom projektu kraj desilo se ono "ali". Kakav god se nekom činio, Saša Popović je bio taj koji nam je velikodušno dao studio i scenografiju "Zvezda Granda" koju smo uz dodatak piste pretvorili u reviju snova. Hvala i celoj ekipi koja je radila i učinila da magični spot izađe za par dana. Hvala medijima koji su objavili fotografije sa spota, jer je bilo i onih koji to nisu hteli pod izgovorom da je Mia "narodnjak". Kakvo licemerje. Nisu videli viši cilj svega. Bolje bi bilo da su dali bade mantil golim gostima koji su svojim degutantno bezobrazno oskudnim kreacijima vređali pre svega našu intelegenciju, pa tradiciju i kulturu", zaključio je Dejan Milićević.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>