Region

Svet

Ilda Šaulić promovisala novi album (Video)

Pevačica u društvu kolega, prijatelja, članova porodice i predstavnika medija, u Kamenoj sali Radio Beograda promovisala novi album - „Fališ mi“.

Ilda Šaulić promovisala novi album (Video)



Ilda Šaulić je u društvu brojnih kolega, prijatelja, članova porodice i predstavnika medija, u Kamenoj sali Radio Beograda promovisala novi album - „Fališ mi“, koji je nedavno objavila za PGP-RTS.

- Zadovoljna sam što sam prešla u PGP i saradnja nam je odlična. Na albumu sam ponudila osam novih pesama, a za naslovnu numeru „Fališ mi“ sam snimila i spot - priča Ilda i otkriva ima li naslovna numera - „Fališ mi“ veze sa njenom stvarnošću:

- Kako da ne! Fali mi, naravno. Pa i ta pesma govori da mi nedostaje to nešto. U mom slučaju samo na emotivnom planu (smeh). Ali nekad je i to malo što fali u stvari veliko. I, devojci sreću kvari, kako kaže narodna izreka.

Pevačica kaže da još tačno ne zna gde će i sa kim dočekati Novu godinu:

- Planova ima, ali zasad ništa potvrđeno. Pregovori su u toku, pa ćemo videti, nešto ću sigurno izabrati. Ali znam sigurno da će mi nova 2013. godina doneti mnogo putovanja i nastupa i radujem se tome.

Ilda je za aktuelni album okupila veliku ekipu autora, ali je za većinu aranžmana bio zadužen Endži Mavrić. Pesmu „Nešto me vuče tebi“ uradio je Miša Mijatović, dok je za numeru „Ljubomora“ muziku napisao Ildin tata Šaban Šaulić. Na promociji su Ildu podržale brojne kolege: Lepa Lukić, Goca Lazarević, Predrag Živković Tozovac, Mitar Mirić, Haris Džinović, Žika i Dajana Jakšić, Cakana, Indira Radić, Mina Kostić...



Autor: S.P.
Izvor: Novosti
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>