Region

Svet

Panika u avionu: Ceca Kitić se opraštala od života!

Ceca Kitić pretrnula od straha kad su nastali problemi u "Jatovom" avionu pri sletanju na aerodrom "Nikola Tesla".

Panika u avionu: Ceca Kitić se opraštala od života!



Svetlana Kitić je nedavno pomislila da joj je došao sudnji dan. Najbolja svetska rukometašica svih vremena pre nekoliko dana se vraćala iz Podgorice, sa službenog puta, „Jatovim“ propelercem ATR72, kad su nastali veliki problemi s avionom. Vreme je tog dana bilo veoma loše, magla je prekrila beogradski aerodrom „Nikola Tesla“. Letelica je počela da se trese, a među putnicima je nastao haos.

- Svi smo bili u panici. Pojedinci su se bukvalno tresli od straha. Ceca Kitić je bila preneražena. Jednog momenta je samo vrisnula: „Čuvajte mi decu ako poginem!“ Pokušavala je da izvadi telefon i pozove svoje. Ruke su joj drhtale. Nije uspevala. Prebledela je. Samo je ponavljala: „Moram da pozovem ćerku da se oprostim od nje!“ - otkriva naš sagovornik koji je bio u avionu.

Ceca je potvrdila da je bila u velikoj panici.

- U avionu je nastao pravi pakao. Pitali smo stjuardese da li su takve turbulencije uobičajene, a kad je rekla da nisu, počela je da me hvata panika. Bila sam bukvalno ukočena od straha! Pola sata nam je trebalo da sletimo, a meni još toliko da dođem sebi nakon svega. Kasnije sam izljubila decu i zahvalila bogu što sam ostala živa - ispričala je Svetlana.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>