Region

Svet

Indi: Zbog debljine sam bila očajna!

Posle trogodišnje medijske "kazne" pevačica Indira Aradinović Indi vratila se na scenu i opet je u "Grand produkciji". Period koji je ostavila za sobom poredi s pravim paklom, iz kojeg nije uspela da se izvuče čak ni uz pomoć ljubavi.

Indi: Zbog debljine sam bila očajna!



Sve dublje je tonula i zbog narušenog zdravstvenog stanja, zbog čega se ugojila 30 kilograma. Kolege su joj okrenule leđa, a ona je spas, kako kaže, pronašla u veri.

"Bilo je raznih spekulacija kako je došlo do pomirenja s TV Pink. Istina je da sam na predlog jedne Pinkove voditeljke odlučila da se prijavim za rijaliti ‘Akademija debelih’. Otišla sam na sastanak sa čelnicima, ali oni su konstatovali da ne ispunjavam uslove, tačnije, da nisam dovoljno debela. Međutim, bili su prijatno iznenađeni mojom voljom da se iskupim i rekli su mi da je ‘blokada’ skinuta. Mojoj sreći nije bilo kraja!"

Kako si podnela trogodišnju zabranu pojavljivanja na "ružičastoj" TV?

"Preživela sam pakao. Za svakog pevača je zaista veliki hendikep da bude zabranjen na najgledanijoj televiziji. Meni to nisu bile tri godine, već tri decenije. Večnost. Užasan je osećaj kada znaš da si nepoželjan negde gde si udario svoje temelje."

U čemu si nalazila spas?

"U veri, ali i u putovanjima. Družila sam se s ljudima koji nisu sa estrade, a verovali su u mene. Borila sam se s ličnim demonima i nisam dozvoljavala da potonem. Spas sam pronalazila u nastupima, u susretu s publikom koja me voli. To što me narod voli i bez novina i televizije, bio je moj spas, inače bih pukla."

Da li su ti kolege pružale podršku?

"Ne! Niko.

A sad?

"Svi se ponašaju kao da nisam ni odlazila. Nestajala. Oni koji me gledaju bez ljubomore pokazuju da im je drago i žele mi sreću. Onima koji su likovali dok sam bila na dnu sada nije dobro. I tek im neće biti."

U "Grandu" mnoge pevačice odlično izgledaju. Bojiš li se konkurencije?

"Ne, volim konkurenciju. To što su tamo sve lepotice, zgodnice i s veoma dobrih glasovnih mogućnostima, samo je motiv više za mene da se ne opuštam ni ušuškavam, već da se borim i da non-stop radim na svom unapređivanju."

U jednom periodu si se ugojila 30 kilograma.

"Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Došlo je do zadržavanja vode u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje vode. Ti novi lekovi su čak pojačavali apetit. Jela sam sve više, a konstantno sam osećala glad. Sebi sam uvek nalazila opravdanje - zima, slave, rođendani… Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam u glavi odbijala da prihvatim problem. Međutim, šok je usledio kad sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće, teram od sebe tadašnjeg dečka. Seks?! Nije mi bio ni na kraj pameti! Totalna apstinencija. Punih šest meseci. Nisam se osećala lepo u svojoj koži, pogotovo zato što sam pevačica. Ko voli da vidi debelu pevačicu?"

Kako si se izvukla?

"Pet meseci mi je trebalo da se pokrenem, da učinim prvi korak i počnem da mršavim. Čak i uz gomilu novca koji sam davala na tretmane, teretane i nutricioniste, nisam mršavila. Sve dok nisam otišla u Australiju. Tamo sam uživala u suncu, voću, ribi…"

Imaš li sada dečka?

"Nemam, sama sam već tri godine.”

A avanture?

"To da. Sve što mi se dešava je nakratko i ništa ozbiljno. Svesna sam od početka da to ne može biti ozbiljno jer se prave ljubavi odmah prepoznaju."

Praktikuješ li avanture za jednu noć?

"Ne, to mi je odvratno."

Kako je protekao susret sa Sašom Popovićem posle tri godine?

"Sjajno! Album sam spremala dugo i temeljno. Pesme na novom albumu su prava Indi i ta moja energija se oseća u svakoj numeri. Kad sam ih odnela Saši, odlepio je na moj album! Dopada mu se pesma ‘Očajna’ i njegova je ideja da se album zove ‘Indija’. Dalje je sve na narodu, koji će dati svoj sud."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>