Region

Svet

Pogrebnik: Tužiću Karamelu on je prevarant!

Radiša Mihajlović, vlasnik pogrebnog preduzeća, kaže da je Goran Stojićević u TV emisiji „Preljubnici“ gnusno zloupotrebio njegov lik i delo.

Pogrebnik: Tužiću Karamelu on je prevarant!



Goran Stojićević Karamela sa svojom ekipom krenuo je u još jednu akciju razotkrivanja preljubnika. Pratio je Ljubišu Mihajlovića, vlasnika firme za pogrebne usluge „Drnda“ iz Požarevca. Postavio je kamere u prostoriju s kovčezima, ozvučio je automobil... A Ljubiša švalerčina, pa sve vara suprugu sa ženama koje dođu da zatraže njegove usluge.

- Čika Ljubiša, koliki vam je... U životu nisam videla veći - dahtala je mlađa ženska osoba u kolima.

- Ovo je sramota! Devojku uopšte ne pogađa činjenica da tu pozadi leži njen pokojni deda - konstatuje Karamela dok iz daljine osmatra crni automobil u kojem Ljubiša i plavuša vode ljubav.

Potom ih snimaju i dok imaju seks među sanducima u firmi, a Ljube usput prevrne i njenu majku, babu... Supruga saznaje šta se dešava... S Karamelom upada u prostoriju, zatiče švalera polugolog. Nastaje haos.

Radiša Mihajlović, pravi vlasnik firme za pogrebne usluge „Drnda“, tvrdi da je bio je žrtva gnusne prevare i da će tužiti Stojićevića što je osramotio i njega i njegovu porodicu.

- Karamela je zloupotrebio moj lik i delo! Dogovorili smo se da snimi reklamu u mojim prostorijama, a on je meni iza leđa snimao emisiju „Preljubnici“. Nazvao me je Ljubiša, umesto Radiša. Sve to što on prikazuje je namešteno! Angažuje glumce da odglume izmišljene situacije. Umesto mene pojavljuje se znatno mlađi čovek, koji glumi da vara ženu s mušterijama. I to s babom, ćerkom i unukom! Moja žena je navodno medicinska sestra koja ga je angažovala da me razotkrije. Ona je u stvari hemijski tehničar i na nju se vode deo firme i cvećara - kaže ljutito Mihajlović.

Odakle mu ideja da ovako nasamari čoveka, pokušali smo da saznamo od Karamele, ali on nije hteo da odgovori na naše poruke i pozive.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>