Region

Svet

Saša Matić: Volim Deda Mraza i atmosferu novogodišnjih praznika

Ovih dana u Beogradu je završeno snimanje spota za pesmu "Reci, brate" koju su nedavno objavili Saša Matić (34) i Stefan Cvijović, poznatiji kao Cvija. Kadrovi su urađeni u studiju i na nekoliko lokacija po gradu, a emitovanje se očekuje sredinom decembra.

Saša Matić: Volim Deda Mraza i atmosferu novogodišnjih praznika



Cvija je super momak, talentovan i inovativan, veoma popularan kod mladih. Pošto smo nas dvojica dobri drugari, došli smo na ideju da narodnjak i reper udruže snage i glasove, te je tako nastala naša duetska numera. Meni je zanimljiva, ima moderan zvuk, a čini mi se da pesma, čiji je Cvija kompletan autor, polako ulazi u narod i osvaja simpatije - kaže Saša, koji je dobio vizu za Ameriku, gde će otputovati narednog meseca.

- Biće to, ako sam dobro izbrojao, moj četvrti poslovni boravak u Americi. Od 14. decembra započinjem sa koncertima i prvo ću se družiti sa publikom u Portlandu, pa u San Hozeu i Hjustonu, potom u Feniksu, Dalasu, Sent Luisu i tako redom. Svaki petak, subota i nedelja biće mi radni, a preostala četiri dana u sedmici odmaraću, družiću se sa našim zemljacima i prijateljima koji žive i rade u Americi.

- Za novogodišnji doček biću u Atlanti i verujem da ćemo se svi dobro provesti. Daću sve od sebe. Na dočeku u Čikagu posle četiri sata pevanja u kontinuitetu, prijatelji su me jedva namolili da siđem sa scene, kako bi se publika najzad razišla kućama.

Da li su vaša supruga i ćerke tužne što nećete biti zajedno za doček?

- Ne jadikuju i ne prigovaraju, jer su navikle da uvek radim te noći. Pokušavam da nekako nadomestim sve to za Badnje veče i Božić, kada smo porodično kod kuće, a tako će biti i ovog 6. i 7. januara. Iako znaju da je sve plod mašte, deca se i dalje raduju Deda Mrazu, a bradatog dobroćudnog deku volim i ja. Ne samo zbog poklona, nego zapravo obožavam praznike, kićenje jelke i svečarsku atmosferu. Kao klinac sam s nestrpljenjem čekao da mama ukrasi naš dom, da se spreme jela za bogatu trpezu, pa se onda u vazduhu oseti čarobni miris praznika i veselja, svi smo opušteni i radosni.

Autor: S.P.
Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>