Region

Svet

Ja imam talenat: Spremačica iz Subotice, domaća Suzan Bojl, oduvala žiri (Video)

Nastavlja se četvrta sezona popularnog takmičenja u kojem su glavni protagonisti svi oni koji smatraju da poseduju neki svoj talenat.

Ja imam talenat: Spremačica iz Subotice, domaća Suzan Bojl, oduvala žiri (Video)



Žiri u sastavu Ivan Tasovac, Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković će i večeras odlučivati ko se od takmičara plasira za dalje odnosno ko prolazi audiciju i kome će biti dozvoljeno da potvrdi svoj talenat.

Za početak su članovi žirija izneli svoje mišljenje o ovoj emisiji. Bosiljčić kaže da više ništa ne očekuje i da se pušta da ga šou nosi. Nataša misli da je još rano izneti svoje očekivanje jer su, za razliku od Tasovca, ona i Bosiljčić jos novi dok Tasovac kaže da kad god krene na snimanje razmišlja kako je tek takmičarima.



Prvi takmičar je tu da bi upoznao drue ljude i zarad iskustva. Mićo Grubač iz Trebinja, a njegov talenat su sklekovi na tri prsta, a uz sklekove on je čitao i "Otadžbinu" što je izazvalo oduševljenje publike. Žiri je zaključio da ovo jeste talenat i sa tri da on ide dalje.



Vokalna grupa Rosini iz Niša se bavi pevanjem bez instrumentalne pratnje, a pred publikom i žirijem izveli su seviljskog berberina, odnosno uvertiru ove poznate opere. Nakon izvedbe publika i žiri su aplaudirali i u jedan glas rekli "DA".



Bilo je i onih koji nemaju nikakav talenat, ali su se prijavili da pevaju. Boris Demir je jedan od njih. Tasovac mu je napomenuo da svaki čovek na svetu imaju neki talenat, ali ga treba naći. Tijana se prijavila kako bi pokazala svojim drugarima da ona zna da peva. Nataša joj je rekla da je Tijana pokazala drugovima da je jaka i da zna da peva, ali ne dovoljno da bi prošla dalje. Sofija i Aleksa su se prijavili jer bi želeli da sviraju u Knez Mihailovoj kako bi ih čulo dosta ljudi, ali ni oni nisu prošli dalje.

Mladen Tušup iz Beograda dizajner iz Beograda je pevao pesmu Slađane Milošević, a radio je kao njen kostimograf godinama, inače se pojavio u svojoj kreaciji koja je napravljena od kesa, a to je i bio razlog što je došao.

Raid Crew su brejk denseri iz Crne Gore i došli su da pokažu kako to oni rade. Nakon tačke žiri je bio kratak i uz sva tri da oni idu dalje, međutim, oni su samo želeli da čuju njihove komentare koji su ovoga puta izostali, ali ima vremena do finala da pokažu svoj talenat i naslušaju se komentara.

Usledili su najmlađi takmičari. Tara slatka ko bubamara je došla da recituje što je uz tremu koju je imala bilo preslatko. Tara je recitovala "Na polju gde se čavke čavče" što je super odrecitovala i pokupila sve aplauze i pohvale od žirija i publike, ali su je članovi žirija savetovali da ide u školicu, upiše se u recitatorsku sekciju pa se vrati za par godina.



On peva i želi da mu to postane profesija jer to voli. Saša Vučinić je iz Negotina i predstavio se pesmom "Oči čarnije". Tasovac mu je rekao da obavezno mora da školuje glas i to po savetu Aleksandra Milića. Bosiljčić smatra da njegova izvedba nije za dalje, a ni Nataši se nije dopalo kako to zvuči, ona je čula samo neke ukrase, a ne samu pesmu.



Nikola, Lazar i Nikola su plesači i bave se plesom godinu dana, odnosno zajedno vežbaju toliko. Žiri je komentarisao da nisu bili dovoljno ubedljivi, ali uz dva "Da" i jedno "Ne" idu dalje. Jovan Todosovski, kojeg znamo iz prošle sezone, a imitirao je Seku Aleksić ovoga puta se predstavio svojom plesačkom tačkom. Žiriju se delimično svidelo zbog originalnosti i on ide dalje. SMB tim Srbija, još jedna dens grupa se predstavila žiriju i oni su prošli dalje, a nakon njih i grupa "Belisima" je pokazala svoj talenat i uz tri da su prošli dalje.



Ivana Popović profesor engleskog jezika i majstor borilačkih veština, ali je njen talenat govor unazad, međutim ono što ona želi da prikaže su glasovne imitacije. Ivana je to fantastično odradila i dobila tri da, tako da je prošla dalje.



Sledeće takmičarke su Nela i Jelena, a njihov talenat je fitnes. Njihova tačka je objedinila šipku, fitnes, balet i ples. Tačka je više ličila na tačku iz nekog striptiz bara, ali se žiri složio da nastup nije bio prost. Žiri je glasao i Jelena i Nina idu dalje.



Nakon pauze došao je red da nam Stefan Kovačević pokaže svoj talenat. Pevao je pesmu Bijelog dugmeta. Na samom startu zakazala mu je matrica pa je Stefan to odradio nonšalantno bez muzike čak je i publika pevala sa njim. Ovacije nisu izostale, ali on nije prošao dalje.



Marija Muminović se bavi pevanjem. Kaže za sebe da je malo dosadna i da je neko iz benda sipmatiše. Peva ceo život i došla je da vidi kako je na sceni i da postane popularna. Marija i njen bend su super izveli svoju tačku i prošli dalje.



Hajnalka Buš dolazi iz Subotice. Pre dve godine se prijavila na takmičenje, ali nije imala para da dodje u Beograd. Tata joj je bio pevač, ali nije je smatrao dovoljno dobrom. Voli da vrišti kako bi rekla šta ima kroz pesmu. Voli decu i voli da peva. Hajnalka je predivno odpevala i sa sva tri da ona ide dalje.



To su bili kandidati koji su prošli ili nisu audiciju za takmičenje "Ja imam talenat", ali samo za ovu nedelju, i naredne nedelje u isto vreme još dosta onih koji smatraju da nešto rade drugačije od drugih pokazaće svoje talente uigranom žiriju, a mi ćemo to sve lepo preneti na vašem portalu svetplus.com.

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>