Region

Svet

Jelena Jovanović: Muvale su me kolege! (Foto)

Pevačica i glumica Jelena Jovanović dočekala je svojih pet minuta. Bivša učesnica takmišenja "Zvezde Granda" snimila je hit "Žetva tuge", glumi u Pinkovoj seriji "Smešno ćoše kod Đoše" i slikala se za naslovnu stranu "Plejboja".

Jelena Jovanović: Muvale su me kolege! (Foto)



Atraktivna pevačica u intervjuu otkriva s kojim glumcem bi snimila seksi scene, a s kojim pevačem duet, da li joj se udvaraju kolege i kako se slikanje za "Plejboj" odrazilo na njenu karijeru.

"Svaki dan dobijam samo pozitivne komentare zbog ‘Plejboja’. Ima i onih koji su iznenađeni, ali prijatno. Posebno mi je drago što se ženama dopadaju fotografije. Urađene su sa ukusom, tako da nisam sumnjala u odlične reakcije", kaže na početku.

Kaješ li se zbog te odluke?

"Nipošto! Ponosna sam. Nije mala stvar dobiti poziv za naslovnu stranu svetskog brenda kakav je ‘Plejboj’. Neverovatno je kako je ekipa sa slikanja uspela da me opusti. Prirodno je da sam se stidela u početku, ali njihove šale i komentari tipa: ‘OK, Jelena, šta misliš koliko smo golih žena videli dosad?’ su mi pomogli da zaboravim na stid. Usredsredila sam se na to da fotke ispadnu prirodne i dobre i odličan posao smo zajedno uradili."



Kako objašnjavaš naglo interesovanje medija za tebe?

"Jednostavno, tako se poklopilo, i serija, i ‘Plejboj’, i nova pesma, plus zanimljiva dešavanja u mom životu. Vredno sam radila na sebi, još uvek je ovo početak, tako da očekujem da mi karijera ide samo uzlaznom putanjom."

Plašiš li se da će te ljudi poistovećivati sa ulogom Cvrleta u hit seriji "Smešno ćoše kod Đoše"?

"To može da se desi vrlo lako, što nije loše jer to znači da si dobro uradio posao. Deca me definitivno tako doživljavaju i meni je to baš slatko. Ne smeta mi nimalo. Što se tiče sličnosti između Cvrleta i mene, Cvrle je moja bolja strana (smeh). Šalim se. Cvrle je dobra i željna pažnje i ljubavi baš kao i ja. Cvrle se ne sekira ni o koga čega, tu se ipak razlikujemo. Cvrle na prvi pogled deluje kao jednostavna, prosta devojka, a zapravo je veoma kompleksan lik."

Da li je pesma "Žetva tuge" autobiografska?

"Pesma je posvećena osobi koja nije sa nama. Veoma mi je draga pesma, plakala sam i sad ponekad plačem kad je slušam sama. Mnoge devojke mi kažu da plaču uz ‘Žetvu tuge’ i da su se pronašle. Uspeh je preneti emociju na ljude. Uskoro imam u planu da im sledećom pesmom dam pozitivnu energiju, kakva sam ja u biti."

S kim bi rado snimila duet i zašto baš sa njim?

"Definitivno sa Acom Lukasom. Oduvek mi se dopadala njegova energija, a i nahvalio me je kad sam bila u takmičenju ‘Zvezde Granda’, rekavši da imam neverovatnu harizmu i da sam njegov favorit broj jedan. On je velika zvezda i bila bih jako ponosna da mi se ostvari želja da s njim otpevam duet."

S kojim domaćim glumcem bi snimila seksi scenu?

"Sa mojim mužem iz serije ‘Smešno ćoše’ – Tutom!" (smeh)

Da li je neki kolega pokušao da te zavede?

"Jeste, više njih, ali vam ne mogu reći ko. Ne bi bilo kolegijalno."

Imaš li dečka?

"Nemam, čekam ga da se pojavi. Nije loše nekad biti i solo, ali željna sam ljubavi, pogotovo sad kad dolaze hladni, zimski dani, a mene nema ko da ugreje. Ipak, ne žurim, kad se pojavi, dobrodošao je. Ostaje mi da grlim jastuk."

Kakvi su ti dalji planovi?

"Mislila sam da ću stići pre Nove godine da snimim novu pesmu, ali to će ipak sačekati do sledeće godine. Obećavam da će biti kvalitetno."

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Internet, Playboy

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>