Region

Svet

Nikola Bokun: Aleksandru Radović cenim i pored teških reči

Takmičar iz "Zvezda Granda" ne ljuti se na svoju bivšu mentorku Aleksandru Radović, ali ipak smatra da nije pogrešio što se odlučio za muzičko takmičenje na televiziji Pink.

Nikola Bokun: Aleksandru Radović cenim i pored teških reči



"Aleksandru Radović previše cenim i poštujem i ne bih sebi dao za pravo da sa njom ulazim u bilo kakvu verbalnu polemiku. Ona je žena koja je meni puno pomogla i od nje sam dobio dvogodišnju stipendiju i to nikada neću zaboraviti. Smatram da je dobro što postoji konkurencija i što mi mladi imamo šansu da se pokažemo, jer je danas najteže dobiti priliku za dokazivanje", izjavio je Nikola Bokun, mladi pevač iz takmičenja "Zvezde Granda" i bivši učenik poznate pop pevačice.

Upitali smo Bokuna zašto nije odlučio da se okuša u "Prvom glasu Srbije", gde je Aleksandra Radović članica žirija, na šta nam je on odgovorio:

"Poznajem dosta učesnika "Prvog glasa Srbije", jer smo se zajedno družili i takmičili čak i na nekim dečjim festivalima, a za neke od njih i glasam. Izabrao sam "Grand", kao najveću i najozbiljniju produkcijsku kuću kod nas, a "Zvezde Granda" kao emisiju koja je godinama u samom vrhu gledanosti. Ja sam prezadovoljan i ovo takmičenje mi je donelo samo pozitivne stvari".

Aleksandra Radović je, podsećamo, nedavno izjavila da joj je jako žao što se njeni bivši učenici takmiče u "Zvezdama Granda" jer je to dijametralno suprotno od onoga što ona radii i da u takvim slučajevima tim bivšim učenicima odbija i da daje savete kada joj se obrate.

Osim Bokuna, u "Zvezdama Granda" bivši učenici Radovićeve su i Ana Sević i Milica Pavlović.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>