Region

Svet

Gagi čestitao bivšoj supruzi: Srećan sam zbog Anabeline trudnoće

Porodica je na prvom mestu, smatra Gagi Đogani, koji je otkrio na koji način je doživeo trudnoću svoje bivše supruge Anabele Bukve sa bosanskim biznismenom Andrejom Atijasom.

Gagi čestitao bivšoj supruzi: Srećan sam zbog Anabeline trudnoće



Naime, iako Bukva još ne potvrđuje svoju četvoromesečnu trudnoću, Gagi tvrdi da joj je čestitao!

"Mi smo u dobrim odnosima i čestitao sam joj. Meni je bitno da je ona srećna i da će treći put biti majka", ističe Anabelin bivši suprug, koji je zadovoljan i činjenicom da će otac njenog deteta biti Andrej Atijas.

"Mene je on pozitivno iznenadio. Napokon je našla jednog dobrog momka čiste duše, raduje me što će s njim da osnuje porodicu. Andrej poštuje Anabelu, a to mi je najbitnije. Ona ga zaista voli i od našeg razvoda mislim da je ovo njen najbolji izbor. Nekako su im se poklopili profili, a Anabela ga baš voli", izjavio je Gagi i otkrio da je bivša pevačica grupe "Funky G" radosna zbog drugog stanja.

"Anabela je presrećna, takva je bila i u trudnoći sa Lunom i Ninom. Bila mi je žena i pola života sam proveo s njom, znam kako se oseća i, prema tome, verujte mi da je srećna, a i ja sam ako je ona", iskren je Gagi, koji tvrdi da su i njihove ćerke presrećne.

"Njih dve su zaista oduševljene, pa Nina obožava sve bebe, potpuno je očarana njima. Onda vam je jasno da je oduševljena Anabelinom trudnoćom, a tek će biti presrećna", rekao je. Gagi smatra da Anabela ipak ne treba odvesti njihove ćerke u Bosnu i Hercegovinu ukoliko odluči da sa Atijasom započne život u njegovoj zemlji.

"Ne verujem da će Anabela odvesti Lunu i Ninu u Bosnu, oko toga ćemo se tek dogovoriti. Ona je sada na relaciji Srbija-Bosna, a videćemo kako će biti kad se porodi."

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>