Region

Svet

Predsednički apartman za Džej Lo (Foto)

Dženifer Lopez će tokom boravka u Beogradu biti smeštena u hotelu "Metropol". Pevačici će na raspolaganju biti 140 kvadrata, a u svakoj prostoriji nalaziće se po 100 belih ruža.

Predsednički apartman za Džej Lo (Foto)



Slavna pop diva je, navodno, sama odabrala hotel u kojem će boraviti, jer je pre mesec dana od organizatora koncerta u Srbiji tražila da joj se dostavi spisak hotela i privatnih vila na Dedinju.

Ekskluzivno: Dženifer Lopez stiže u ponedeljak sa 50 igrača i 7 IT stručnjaka (Foto)
Pre nekoliko dana, odlučila je da ipak odsedne u luksuznom predsedničkom apartmanu tek renoviranog "Metropola", čije osoblje s nestrpljenjem čeka da ugosti jednu od najvećih svetskih muzičkih zvezda današnjice.

"Za Dženifer i njenu porodicu je spreman predsednički apartman od 140 kvadrata koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred apartmana biće specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 belih ruža, kako je Dženifer zahtevala."



"Ovaj apartman, u kojem su svojevremeno odsedali Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas i Robert de Niro, dizajnirala je MKV kompanija iz Londona", navodi se u saopštenju organizatora koncerta Sky music-a.

Dženifer Lopez je beogradskoj publici poručila da se spremi za eksploziju emocija i strasti, a spekuliše se da u Beograd dovodi svoju decu - blizance Maksa i Emu, kao i dečka Kaspera Smarta i majku.

Latino diva u srpsku prestonicu stiže privatnim avionom, a ko će sve biti u njenoj pratnji, organizatori drže u strogoj tajnosti.

Dženifer Lopez nastupiće po prvi put u Beogradu u Kombank Areni 20. novembra u okviru aktuelne turneje "Dance Again".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>