Ostalo

Sme�no

Seksi saveti iz 60-ih: Bolje biti ljubavnica nego žena

Šezdesete su bile jako zanimljive godine: Feministički pokret je jačao, homoseksualnost se još uvek smatrala bolešću, a saveti za seks su prštali na sve strane.

Seksi saveti iz 60-ih: Bolje biti ljubavnica nego žena



Evo nekoliko saveta i obrazloženja:

1. "Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala" - Stavljanje muškog orgazma na prvo mesto je stara priča, a prigušeni zvukovi takođe spadaju u prošlost.

2. "Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nežno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dotaknite mu jezik" - Iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo kosu i čelo.

3. "Devojka koja želi da izbegne strastveno ljubljenje mora konstantno da priča o stvarima koje zanimaju muškarca s kojim je na sastanku, a kada je otprati do kuće, pristojno ga pozdravi i uđe unutra" - Ne znamo za muškarce u šezdesetim, ali kada bi devojka danas sve vreme pričala o fudbalu ili drugim zanimljivim stvarima za muškarca s kojim je na sastanku, verujemo da bi je pokušao skinuti na licu mesta.

4. "Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene.
Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smeštajem i hranom za usluge koje pruža" - Ppis srećnog braka iz Plejboja iz 1966. godine. Nemamo komentar.

5. "Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči" - Kosmpolitan (1969). Verujemo da je ovo napisao muškarac.

Autor: B.B.
Izvor: Index.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>