Region

Svet

Sve je spremno za Dženifer Lopez: Održan koktel za medije (Foto+Audio)

U prestižnom kafeu "Moda Star" održana je konferencija za štampu u organizaciji kompanije "Anti kilogram" i organizatora koncerta "Sky music".

Sve je spremno za Dženifer Lopez: Održan koktel za medije (Foto+Audio)



Pregršt domaćih javnih ličnosti, kao i novinara najprestižnijih domaćih medija, sjatilo se večeras u Moda Star, gde se uz posluženje za koje je bio zadužen "Gorki list" održao pres koktel party za predstavnike medija.



Medijima su se obratili PR ovog koncerta Nemanja Pajić kojem je ruka odlično nakon pada u VIP kuhinji, zatim Ivana Bajić koja se obratila ispred kompanije "Sky music", kao i Ognjen Amidžić koji sutra putuje za Instambul gde će intervjuisati dens divu pred njen koncert u "Kombank Areni".



- O njoj inače znam sve, a kada se pre pola godine pojavila inicijativa da upravo ja radim intervju sa njom, ponovo sam prevrnuo sve podatke koji o njoj postoje. Potpuno sam spreman. Uvežbavam engleski i samo ostaje da vidimo u kom pravcu će teći taj razgovor – rekao je Amidžić.

Poslušajte deo konferencije za novinare:



Dženifer Lopez zadovoljna napitkom 6 u 1: Anti Kilogram priprema i specijalni musli bar za Divu!
Generalni sponzor koncerta Dženifer Lopez, koji će se desiti za samo osam dana, je kompanija "Antikilogram", čiji će napitak "6u1" popularna pevačica konzumirati tokom koncerta, a o čemu smo već ekskluzvno pisali. Ovaj napitak je izuzetno energetsko piće i priuštiće JLo dovoljno energije kako bi dala svoj maksimum na beogradskom koncertu.



Pogledajte fotografije našeg fotoreportera i pripremite se za ovaj fantastični koncert, a ukoliko niste u mogućnosti da idete mi ćemo vam, kroz izveštaje na našem portalu, dočarati kako je bilo.

















Autor: Sokol Vuk
Foto: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>