Region

Svet

Katarina Rebrača posećuje psihijatra: Osećam se zarobljeno!

Nakon što je dobila sudsku zabranu napuštanja prebivališta dok se ne završi sudski proces u kojem je optužena za prisvajanje novca namenjenog njenom dobrotvornom fondu za prevenciju raka dojke, Katarina Rebrača se, kako kaže, oseća zarobljeno.

Katarina Rebrača posećuje psihijatra: Osećam se zarobljeno!



Bivšoj manekenki kretanje je ograničeno samo do Nove godine, no to joj ipak teško pada, pa joj psihijatar pomaže da prebrodi težak period.

"Ta mera ne utiče na moj svakodnevni život, već na psihičkom nivou čini da se osećam zarobljeno. Možda nikuda ne bih ni putovala, ali drugačije je kada čovek zna mu je kretanje ograničeno. Niko nije dovoljno jak ili pametan da zna kako sam sebi da pomogne i prevaziđe teške trenutke. Postoje emotivne blokade u ovakvim situacijama koje iziskuju pomoć nekoga ko je stručan. Ja sam srećna što imam takvu osobu, koja mi je od velike pomoći", rekla je Rebrača i dodala da je sama, bez partnera, te da već godinu dana nije sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi.

"Odavno sam sama, sa Momirom sam raskinula pre više od godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima. Znači mi podrška koju za sve vreme trajanja sudskog procesa imam od njega i njegove porodice", rekla je Rebrača.

Autor: B.B.
Izvor: Story, Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>