Region

Svet

Nataša Bekvalac i Marija Šerifović u trci za odlazak na Eurosong?!

Pevačice Nataša Bekvalac i Marija Šerifović glavne su kandidatkinje za predstavnika Srbije na Eurosongu, koji će održati sledeće godine u Malmeu!

Nataša Bekvalac i Marija Šerifović u trci za odlazak na Eurosong?!



Šerifovićka je donedavno važila za glavnog favorita jer mnogi smatraju da ona može ponovo dovesti "Pesmu Evrovizije" u Beograd. Ipak, pojavili su se i oni koji su ubeđeni da bi nas dostojanstveno predstavila i Bekvalčeva.

"Plasman Marije Šerifović u Švedskoj nijednog momenta nije doveden u pitanje, ali ni Nataša Bekvalac ne bi bila loš izbor. Naprotiv. Marija ima jači vokal, ali i Nataša dobro peva. Takođe, njena pojava i vladanje scenom teško da nekoga mogu ostaviti ravnodušnim. Biće teško odlučiti, ali za koju god da se opredele, neće pogrešiti", navodi izvor blizak RTS-u.

Nataša Bekvalac ove navode nije želela da komentariše, dok Marija Šerifović kaže da nema ambicije da se ponovo takmiči na Eurosongu.

"Razumem da neko smatra da bih mogla da postignem uspeh na "Evroviziji", ali nemam takve ambicije. Pobedila sam 2007. godine i ne bih mogla da se zadovoljim drugim ili trećim mestom. S druge strane, mislim da bi trebalo da se vrati "Beovizija", to je pošteniji način izbora", poručila je Šerifovićeva i dodala da Nataši Bekvalac, ako je RTS odabere, želi svu sreću.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>