Ostalo

Sme�no

6 stvari koje muškarci kažu, a žene čuju!

Da su žene komplikovana bića nije neko posebno otkriće, ali uz nekoliko saveta vrlo ih je lako zadovoljiti. Kako bi izbegli neugodne situacije dobro je znati 6 stvari koje žene čuju kada ih muškarac izgovori.

6 stvari koje muškarci kažu, a žene čuju!



1. Muškarac kaže: Izgledaš umorno
Žena čuje: Ne izgledaš privlačno

Ova izjava ženi odmah ukazuje na to da nije u svom punom sjaju i ne izgleda dobro. Svaka žena voli da izgleda privlačno i ova će je izjava najverovatnije uvrediti. Dobro je pokušati s malo suptilnijim pitanjem poput: "Da li je sve u redu?"

2. Muškarac kaže: Stvarno si smršala
Žena čuje: Ranije si bila debela

Ženi koja je radila na sebi i uspela da izgubi poprilično kilograma ovo bi moglo zvučati kao da ranije niste mislili da je lepa. Bolje joj recite "Izgledaš fantastično!".

3. Muškarac kaže: Izgledaš odlično za svoje godine
Žena čuje: Izgledaš odlično s obzirom na tvoje godine

Ženine godine su zabranjena tema, to piše i u bontonu. Bilo da se radi o šali ili komplimentu - nikada, ali nikada ne spominjite godine.

4. Muškarac kaže:
Šta si radila s kosom?
Žena čuje: Ova nova frizura ti je katastrofa

Komentare poput "izgledaš drugačije" ili "nešto si promenila na sebi" ostavite duboko u svojoj glavi i ne dozvolite da izađu napolje. Žena to može da shvati kao vašu nezainteresovanost i da je ne primjećujete. Pokušajte radije s "ova nova frizura ti odlično stoji!".

5. Muškarac kaže: Sada stvarno nemam vremena za razgovor
Žena čuje: Imam pametnijeg posla nego da slušam tvoje brbljanje

Uvek postoji bolje rešenje, posebno kada je u pitanju razgovor. Želite li to izvesti kako treba, bolje da joj objasnite kako ste usred posla i da ćete je nazvati čim završite.

6. Muškarac kaže: Meni izgledaju isto
Žena čuje: Ne zanima me

Ako vas žena pita koja joj majica bolje stoji, pokušajte da odgovorite bilo šta. Čak i ako vam je svejedno ili doista ne vidite razliku, izaberite bilo koju. "Ona prva ti bolje stoji" biće dovoljno.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>