Region

Svet

Skup razvod: Bivša žena od Mateje Kežmana traži 6.000.000 evra!

Emilija traži od Mateje polovinu njegovog procenjenog bogatstva kako bi napokon prihvatila okončanje braka.

Skup razvod: Bivša žena od Mateje Kežmana traži 6.000.000 evra!



Da bi okončao svoj brak, Mateja Kežman treba dobro da odreši kesu. Njegova još uvek zvanična supruga Emilija traži polovinu njegovog procenjenog bogatstva, a to je čak 6.000.000 evra. Par se rastao pre nekoliko meseci, a razvod još uvek nisu potpisali.

Trebalo je da se rastanu sporazumno, ali taj dogovor sada koči Emilijin zahtev.

- Matejino bogatstvo procenjeno je na 12 miliona evra, uključujući i nekoliko nekretnina. Sve to je stekao tokom zajedničkog života sa Emilijom. Kad su se upoznali, on je bio samo još jedan talentovani dečak kog je klub poslao u Pirot na kaljenje. Ona je bila uz njega tokom stvaranja karijere, pratila ga je, podržavala u svemu i rodila mu troje dece, Lazara, Jakova i Aleksandru. Zbog svega toga ona smatra da joj pripada najmanje polovina stečene imovine. Prostom računicom dolazi se do toga da bi Kežmana razvod koštao 6.000.000 evra - priča izvor blizak fudbaleru i njegovoj devojci Maji.

Kežman je posle rastanka od Emilije uplovio u vezu s Marijom Perković iz Zemuna. Njihova ljubav je postala toliko ozbiljna da već, kako tvrde njene drugarice, razmišljaju o bebi. Ali Marija ne želi da Kežmanu rodi dete dok ne budu u braku. A da bi se venčali, prvo on mora da se razvede. To će se, po svemu sudeći, dogoditi tek kad odreši kesu.

- Poznajući Mariju, sigurno je da ne bi rodila bebu bez prethodnog ozvaničenja ljubavi. U ovom slučaju u igri je veliki novac da bi se postupalo nepromišljeno - završava izvor.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>