Region

Svet

Marija Karan razlog Severininog i Milanovog raskida?

Dok je hrvatska pevačica Severina Vučković čekala porođaj u bolnici u Splitu, za Srpsku novu godinu je uslikan i obelodanjen tajni susret glumice Marije Karan i Milana Popovića. Severinu je to jako naljutilo, pa mu je tada zabranila da je posećuje narednih 15 dana. Njihovi prijatelji tvrde da je ovo bio jedan od razloga što je pevačica ostavila Popovića i sa sinom napustila Srbiju.

Marija Karan razlog Severininog i Milanovog raskida?



Srpski biznismen Milan Popović, nakon raskida sa pevačicom Severinom Vučković sa kojom je nedavno dobio sina, nastavio je da se viđa sa glumicom Marijom Karan. Navodno, njih dvoje su još pre deset meseci bili u prisnom odnosu.

Da podsetimo, 16. januara objavljene su fotografije Milana kako u jednoj dorćolskoj kafani uživa u društvu Marije Karan i voditeljke Kristine Radenković. Glumica je tada, kako bi zavarala trag medija, nosila kratku crnu periku, ali ju je oštro oko fotoreportera otkrilo. Popović je iste večeri Mariji udeljivao komplimente dok su ispijali vino i još tada su sevnule varnice između njih dvoje, dok je Severina bila u bolnici i održavala trudnoću.

"Kada je videla fotografije i čula čaršijske priče, Severina mu je zabranila narednih 15 dana da je poseti u bolnici i tu su zapravo i počele svađe, koje su kulminirale kada se rodio njihov sin Aleksandar", kaže izvor blizak pevačici.

Kako novinari saznaju, Milan i Marija se nakon toga nisu viđali jedno vreme, ali posle definitivnog kraha ljubavi kralja bakra i hrvatske zvezde obnovili su romansu.

"Marija je čest gost njegovog restorana ‘Moda’, gde dolazi sa drugaricama i svi zajedno uživaju do kasno u noć", kaže izvor blizak srpskom biznismenu.

"Takvim izmišljotinama nema granica. Čudi me da iko više veruje u takve gluposti i gubi vreme baveći se istim", rekao je Milan Popović za Press.

Marija Karan tokom jučerašnjeg dana nije odgovarala na pozive novinara i poruke kako bi potvrdila tačnost informacija. U intervjuu za Press na pitanje o poznanstvu s Milanom, glumica je nedavno diplomatski odgovorila: "Bavim se javnim poslom i čini mi se da ne postoji osoba iz javnog sveta koju ne poznajem".

Hrvatska pevačica Severina Vučković ljubavni krah leči izlascima, pa se tako u poslednje vreme sve češće može videti na javnim događajima i u kafani. Potpuno se posvetila osmomesečnom sinu Aleksandru, dok noći provodi na nastupima ili u provodu. Nakon fotografija na kojima sa prijateljicama uživa u izlasku, Seve je preksinoć bila i na premijeri predstave "Pričaj mi o Gorkom". Veliku pompu izazvale su i njene slike u uskom bodiju koji je nosila u šou programu "Ples sa zvezdama", gde je pokazala da je vidno smršala.

Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>