Region

Svet

Star(leta) Wars! Soraja: Nives me kopira, prva sam počela s fotografijama!

Plejbojeva zečica Nives Celzijus tvrdi da je pionirka na Balkanu u pokazivanju guze i grudi na Facebooku. Njena kolegica Soraja Vučelić želi dokazati da je ipak ona bila prva.

Star(leta) Wars! Soraja: Nives me kopira, prva sam počela s fotografijama!



- Snimala sam se mobilnim četiri godine, a sad manje više svi to rade. Na mnogim fotkama drugih devojaka vidim moje poze, moj fazon, ali mi to ne smeta. Baš naprotiv, imponira mi da me kopiraju – rekla je Soraja.

Obe starlete su se fotografisale u teretani, u zavodljivim pozama na krevetu u donjem rublju, u pripijenim, prozirnim majicama dubokog dekoltea, s napućenim usnama.

- Imam privilegiju da u svom izgledu mogu uživati svaki dan, a ovo radim kako moji obožavatelji ne bi ostali uskraćeni - kaže Nives. Iako joj mama često prigovara zbog objavljivanja seksipilnih fotografija, Celzijus ne namerava da odustane.

- Ona voli kad sam zakopčana do grla, ali zašto skrivati svoje glavne adute - smatra Nives i dodaje da retko dobija nepristojne i neugodne poruke.

- Uglavnom ih šalju s nekih lažnih profila i odmah ih blokiram. Ponekad dobijam ljubavne poruke, ali češće mi ih šalju djevojke - kaže supruga zagrebačkog fudbalera Dina Drpića.

Autor: S.P.
Izvor: Alo, 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>