Region

Svet

Aleksandar Tijanić: Nisam vređao studentkinje, već silikonske novinarke!

Gostujući na Fakultetu političkih nauka, na predavanju profesorke Nede Todorović, direktor RTS-a Aleksandar Tijanić je na pomalo brutalan način studentima govorio o sve većoj pojavi silikonskih lepotica u medijima Srbije.

Aleksandar Tijanić: Nisam vređao studentkinje, već silikonske novinarke!



On, međutim, demantuje medijske napise da je tom prilikom vređao prisutne studentkinje.

- Takvima imam samo da poručim: “Vi ste plod nesrećnog spermatozoida i uplakane jajne ćelije! Tragično ste začeti”. Posedujete vrstu duhovitosti od koje se ježim. Smatram da su vas napravili u nepotrebnom broju i svi ste podjednako beskorisni. Sve devojčice bi ličile na Stoju, a svi dečaci na zaštićenog svedoka. Sve devojčice imaju iste pačje kljunove i vime kupljeno u istoj prodavnici – govorio je nadahnuti Tijanić na predavanju.

On je zatim napravio paralelu između njegove generacije i generacije studenata kojima se obraćao.

- Ne poznajem nijednog novinara ispod 35 godina koji iole vredi. “Nijedan” se piše zajedno. Vi ste kao generacija potpuno nepismeni. Kao generacija nesposobni ste za bilo kakvu kreativnost, a opet niko od vas ne radi ništa tim povodom. To je tragedija broj jedan. Tragedija broj dva jeste da konkurencija nikad nije bila manja. Nikad nije bilo lakše postati novinar – rekao je studentima direktor Javnog servisa.

On je za Telegraf potvrdio da je svaka reč iz njegovog izlaganja tačna, ali i pojasnio da su te kritike bile usmerene na “silikonske lepote” koje su preplavile medije u Srbiji.

- Sve je tačno, sve sam tako govorio, ali nisam nijednog trenutka vređao studente! Moje reči bile su usmerene protiv silikonskih usana, grudi i ostalih takvih lepotica u novinarstvu kod nas kojih su, nažalost, prepuni mediji – kaže on.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>